A 2019 nyár megengedi a férfiaknak, hogy a borotválkozás napi nyűgét letegyék – ezzel kiemelve a férfiak ajkai körüli területet – érettebb, ösztönösebb kinézetet kölcsönözve. Szerencsére ez nem az elhanyagoltságot, hanem az ápoltság eleganciáját is megmutatja. Valljuk be, ez így nagyon hódító tud lenni!

 

 

Annál nagyobb szerepe van a mérnöki pontossággal, a nyak és az áll, no meg a fejforma adottságaihoz igazított tarkó és halánték felborotválásának – de ez már a fodrászok alkotása.
Újra divat lett borbélyhoz járni, számos szalon közül választhat, aki értő kezekre bízná ábrázatát.

 

A raszta haj, a féloldalasra hagyott frizurában is jól megállja a helyét. Az asszimetria megengedi, sőt kiemeli az arc felemásságát, hangsúlyt kaphatnak a különlegességek, személyes jegyeink és ebben a férfiak sem kivételek. A lélek tükrét, a szemet, a szemöldök vonalát hangsúlyozza.

 

Igazi művészet a tarkó és a szakáll összedolgozása, ahol a szőrszálak hossza mellett a kiborotvált, sima arcfelület is része a műnek. A Teremtés koronája méltó és hálás „alap” 2019 hajdivatjában. Az esetlegesen eltérő haj és szakáll szőrzet színe még külön előny is lehet, ha őszbe hajló, akkor igazán férfias. Az ápoltságra minden korban nagy szükség van, ehhez érdemes szakemberhez fordulni a megvalósításért. Egy jól sikerült fazon magáért beszél!

A magas homlok, a mögötte rejlő értelemre utal. Érdemes kinyitva feltárni a látványt, s ezzel a tiszta bőrfelülettel összekapcsolni az ősz, dús haj rövidre nyírt tömegét és az erősebb borosta adta kort és tekintélyt sugalló arcívét – mint 2019 nyári férfi divatjának kitartó elemét, a szakállt is kiemelni általa.

Praktikus tanácsok
1., Ne engedjük el magunkat, még ha elmúltunk 20 évesek, akkor se. A kor bölcsebbé tesz. Éveket töltöttünk már el a testünkkel, tanuljuk meg jó karban tartani önmagunk, és ezzel örömére és hasznára válni szűk és tágabb környezetünknek. 

 

 

2., Hajfestés helyett válasszuk a természetességet! Divat az ősz a férfiak hajviseletében is.

Linka