2019 tavaszán a klasszikus vonalvezetésű, kissé hosszított köröm forma felváltja a rövidre vágott, körömágyak formáját követő körmöket. Az ujjak meghosszabbítását a körmök színével is megnyújtják.

A klasszikus sötét-világos megoldások szabályossága ellenére, a körmöknél az esetlegesség dominál.

 

 

Ha pedig színekben gondolkodunk, valahogy így képzeljük el idén – a lila mindenhez megy 2019 divatja szerint.

 

 

Sárga és ezüst, ez is új a nap alatt. Krémesen telt színek organikus felvitelben – tökéletes manikűrre.

 

Ha fiatalon, ha idősen, a lila bőrhöz közeli árnyalata ma a legdivatosabb – víz és íz is egyben, az orgonáé.

 

 

Ha pedig műköröm, akkor legyen mívesen kidolgozott – 2019 tavaszi divat színeiben pompázó

 

A legfinomabb kivitel a színtelen, amin fehér kiegészítése jelenik meg, aszimmetrikusan. Ismét kidolgozott és nagyon elegáns vonalvezetésű manikűrt kíván, nem kerti munkára ajánlott.

 

 

Praktikus tanácsok
1., Ha sokat dolgozunk a kezünkkel, húzzunk finom pamut kesztyűt, s arra vízálló gumikesztyűt a kezeink védelmében. Ma már nagyon sok méret és vastagság kapható, amitől az elvégzendő munka könnyedén elvégezhető. Szinte meg sem érezzük a bőr és a tárgyak, növények között feszülő anyag jelenlétét.

 

 

2., Ha sok nedvességet veszítettünk, s ezt a bőrünk suhanós, száraz érzete is jelzi, éjszakára kenjük be minőségi mézzel, a két kézfej megmasszírozásával kicsit dolgozzuk bele a mézet a kézfej bőrébe és húzzuk finom, természetes szálú kesztyűbe. Reggelre pont annyit fog magába szívni, amennyire szükségünk lesz és a fennmaradó részt könnyedén lemoshatjuk a reggeli zuhanyozáskor.

Tippek
1., Ha tavasszal a friss zöldek leveleiből préselünk és a mézhez, tojássárgájához vagy hidegen sajtolt mag-olajhoz keverünk belőle, a tavasz vitaminokban gazdag üzenetével ajándékozzuk meg a bőrünket. Friss lakkozásnak a citrom savassága árthat, erre ügyeljünk – a nyers körömnek viszont fényt kölcsönöz.

 

 
2., Aktuális a virágpakolás, amihez az ehető százszorszép és ibolya ajánlott.

Linka