A divattrendek gyorsabban változnak, mint az időjárás hegyvidéken. Még meg sem szoktuk az utcán, a kifutókon már tovább is gondolták, felváltották, lecserélték a tervezők a divatos holmikat. A divatbemutatókon körülnézve 2020-ban a megszokottnál is nagyobb, váratlanabb változások és újdonságok várnak minket.

A 10 legmeghatározóbb irányzat, melyek szinte minden divatház kifutóin feltűntek:

Hatásos, feltűnő megjelenés: A narancs élénk árnyalati és az erőteljes trópusi színek uralták a tavaszi-nyári trendet felvonultató bemutatókat, megidézve a tavalyi és várva az idei nyarat.

Pöttyök: A pöttyök az utcai divatban is tartják magukat néhány éve és idén is hódítanak rendületlenül. Csinos ruhákon, elegáns kosztümökön és kiegészítőkön bukkannak fel, a merészebbek kalapon és a kézitáskán is viselhetik ezt a vidám, mosolyra fakasztó mintát.

Neonszínek: Újra előkerültek a feltűnő, erős, ragyogó színek kosztümökön, irodai ruházatokon is. Lehet, elsőre soknak tűnik egy vibráló pink nadrágkosztüm, de egy próbát megér. 2020-ban nem nyúlhatunk vele mellé.

Virágminta minden mennyiségben: A kihívó, virágos motívumok ellepik a kifutókat. Sok kiegészítő sem kell melléjük.

2020-meghatarozo-divattrendje1

Puffos ujjak: Folyton visszatérnek valamilyen formában. Szakértők szerint a legjobb optikai trükk, mert a ruhaujj vastagsága miatt a test többi része (főleg a derék) vékonyabbnak hat.

Farmerszoknya, farmershort: magas derékkal, szalagövvel. Kihagyhatatlan része 2020 nyarának.

Színes bőrök: Hagyjuk pihenni a fekete bőrdzsekit és vaduljunk színes-mintás bőrholmikban! Lehet nadrág, kabát és szoknya is, minden trendi, ami színes és bőr.

Horgolt holmik: szépek, könnyűek, kényelmesek. A 60-as évek stílusában a legmenőbbek.

Hangsúlyos kiegészítők: Nagyméretű fülbevaló, vastag nyaklánc, feltűnő gyűrű. Mind jöhet, de egyszerre csak egy! Ne essünk túlzásba, nehogy eltakarjanak minket az ékszereink!

Tompa orrú lábbelik: Végre mozoghatnak a lábujjaink. A hegyes orrú cipők pedig pihenhetnek egy kicsit a szekrény alján.

Pastor Anni

divattervező

+36-30 / 971-0555

annipastor@gmail.com

www.annipastor.hu