Végre itt a nyár, a jó idő! Nagyon sokat vártunk rá, ezért érdemes a lehető legjobban kihasználni, mert az elmúlt évek kiszámíthatatlan időjárást figyelembe véve, ki tudja, meddig tart. Ha csak egy fél napunk van szabadon a hétvégén, akkor is érdemes felkerekedni egy kis közös kikapcsolódásra

Három szuper programlehetőséget szeretnék figyelmetekbe ajánlani, amik az egész család számára tartalmas, mozgalmas kikapcsolódást kínálnak.

Kalandparkok, mászóparkok

Mostanra már országszerte megtalálhatóak a kötélpályás kaland- és mászóparkok kül- és beltéri változatban egyaránt. Különböző korosztályok számára eltérő magasságú és nehézségű, akadályokkal nehezített kötélpályák várják a sportos időtöltés szerelmeseit. A legszuperebbek természetesen a szabadtériek, mikor magas fák között mászhatunk és suhanhatunk, de a rossz idő ne akadályozzon meg bennünket, több városban találhatóak beltéri pályák, fedett falmászó csarnokok is. 3-4 éves gyerekek már részt vehetnek a kalandban, elsősorban a testmagasság a meghatározó, felső korhatár nincs.

programok-az-egesz-csaladnak1

Nyári bobozás

Be a bobba, végig a felvonón, ki a féket és jöhet a száguldás, sikítás! Kevés felkészülést igénylő, szuper családi program a bobozás, suhanunk, nevetünk, élvezzük száguldást és ellazulunk. Általában kétéves kortól már beülhetnek a kicsik is a szülők elé. A bobpályák területén jellemzően több más adrenalin dús program is várja a látogatókat, érdemes tájékozódni, mikor helyszínt választunk.

programok-az-egesz-csaladnak2

Családi kerékpározás

Furcsán hangozhat, de az egyik legjobb csapatépítő program a családnak és mindenki részt vehet benne. Válasszunk viszonylag könnyen teljesíthető, biztonságos útvonalat, lehetőleg valamilyen végcéllal, például egy fagyizó vagy játszótér és alkalmazkodjunk a gyerekek tempójához, így igazi élmény lesz mindenkinek.

Farkas Bernadett