A tavasz a megújulás évszaka. Ilyenkor érdemes a ruhatárunkba is beszerezni néhány új kiegészítőt, amit aztán még nyáron is boldogan viselhetünk. Nézzük, mik 2018 tavaszának sláger darabjai!

 

Övtáska

 

Az utóbbi öt-tíz évben erősen háttérbe szorult ez a rendkívül praktikus táskatípus. Viseletét aligha neveztük divatosnak. Ez azonban megváltozott! A kifutókat újra meghódították az övtáskák. Akad még a szekrényetekben egy rég nem hordott darab?

 

 

 

 

Szalmakalap

 

Ugyan a szalmakalap fő idénye a nyár, a szikrázó, napsütéses tavaszi napokon is bátran elő lehet már venni. Nem csak kertészkedéshez áll jól,  városi sétákhoz is jó dizájn.

 

 

 

 

Keskeny keretű napszemüvegek

 

Örök érvényű tény, hogy a divat a végletek közt mozog. Amint valaminek a szélessége, vastagsága, nagysága eléri a maximumot, hamarosan az ellenkezőjére fordulnak a trendek. Így van ez a napszemüvegformákkal is. Már jó pár éve hódítanak az óriási, gyakran „légyszerű” napszemüvegkeretek, úgyhogy éppen ideje, hogy kimenjenek a divatból. Jöhetnek a keskenyebb típusok!

 

Ennek a keskeny arcúak örülhetnek, ám a kerek arcú hölgyek továbbra is inkább maradjanak meg a hagyományosabb keretformáknál!

 

 

 

 

Bokalánc

 

Utoljára a ’90-es években számított igazán nagy divatnak a bokalánc viselete. Idén ez a divat is feltámad mint a Főnix madár.  Számos változata vonzza a férfi tekintetet a karcsú női bokára.

 

 

 

 

Necc zokni

 

Főleg a tinédzserek körében hódít,  kicsit extrém, de azért érdemes említést tenni az akár sportcipőkből, akár elegáns szandálokból előbukkanó necc zokniról.

 

 

A te szekrényedbe lapul már a felsoroltak közül valamelyik? Ha nem, még éppen ideje beszerezni!

 

 

www.designfreak.hu

 

 

Gallay-Nagy Krisztina
[email protected]
Instagram: designfreakblog

 

 

 

 

Képek forrása:

https://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g14781922/cool-designer-fanny-packs/

https://glowsly.com/spring-summer-2018-accessory-trends/

pinterest.com