WEH-logo-vergr_neu
2020. július 14.
category_check_valves_stainless_steel_1
Kedves Vásárlóink!

Engedjék meg, hogy mostani levelünkben mutassuk meg Önöknek, mit is tudnak a magas műszaki kívánalmakra kifejlesztett WEH® visszacsapó szelepek.

Legyen akár gáz vagy folyadék, ezek a szelepek egyaránt használatra foghatók a kivételesen alacsony 0.01 bártól egészen 400 bárig, nyomás- és szivárgás biztosan.

Az anyagtípus természetesen a már jól bevált korróziómentes nemesacél, de igény esetén a réz minőséget is garantálni tudjuk. A csővégződések tekintetében is jók vagyunk: legyen az külső-, vagy belső menet, a legszélesebb menetméretekre tudunk gond nélkül csatlakozni.

Mindezek mellett szelepeinket fittinges kivitelezésben is elérhetőek, hogy Önöknek még könnyebb és gondtalanabb legyen a csatlakozás.

Mi az a hozzáadott érték, ami a mi termékeinket a versenytársaink fölé emeli?
Többek között a tömítések alacsony kopása, illetve az ebből eredő csökkentett zajszint. Legyen az konuszos vagy golyós tömítés, mindkét esetben képesek vagyunk elérni, hogy a szelepen átáramló közeg minimálisan találkozzon a tömítéssel, így maga a tömítés is kevesebbet kopik. Hát nem nagyszerű?!

Gyors szállítási határidővel garantáljuk, hogy Ön a lehető leghamarabb vehesse át WEH visszacsapó szelepét.

WEH Magyarország Team
Gyorscsatlakozók.hu Kft
footer_weengineerhightech_756x47_white
On 25 May, 2018, the new EU General Data Protection Regulation (GDPR) came into force, which will also have an effect on the distribution of our newsletter. The protection of your data and privacy is our top priority, which is why we take the new GDPR very seriously.In accordance with our privacy policy, you can request at any time that such emails are no longer sent to you in the future.
Gyorscsatlakozók.hu Kft
1047 Budapest,
Baross u. 79-89.
Cégjegyzékszám: 13-09-138638
Adószám: 22741011-2-13
Leiratkozás