A Gilda Max a dolgozó nőkre is gondol!

 

 

A Gilda Max Díva Fitnesz Mozgásközpont olyan edzőterem, ahová olyan egészségtudatos hölgyeket várnak, akik a mindennapi munka mellett is szeretnének az egészségükre is vigyázni. Ezzel a törekvéssel cégek is egyet értenek, ezért a rekreációs keretükből komoly összeget fordítanak arra, hogy a munkavállalóik testedzéssel is óvják a személyes egészségüket.

 

 

 

 

 

 

 

Ép testben ép lélek

 

 

A mondás nem csak a testi kondíció és a lelki teherviselés, a stressz tűrés szempontjából fontos összefüggésre hívja fel a figyelmet. Hiszen minden mondás mögött, valós tapasztalatból leszűrt igazság rejlik. A testedzés az immunrendszer működésére is pozitív hatással van. Ezért azok a cégek, akiknek fontos, hogy a munkavállalóik, vezetőik a legkevesebb időt töltsenek táppénzen, azok a rekreációs keretükbe minden esetben beleillesztik azokat a céges támogatásokat, amelyek a rendszeres személyes testedzést lehetővé teszik.

 

 

 

 

 

 

 

Az egészség támogatása mindenkinek fontos!

 

 

Érdemes befektetni a rekreációba. Érdemes befektetni az egészségmegőrzésbe. Érdemes elősegíteni a munkavállalót a jó közérzet megtartásában. Ugyan is a támogatott munkavállaló céghez fűződő lojalitása nagymértékben megnövekszik. Különösen, ha olyan területen kap támogatást, amelyre saját erőforrásaiból talán nem fordítana. 

 

 

 

 

 

 

 

A tudatos jövőt érdemes építeni

 

 

Egyre több cég, vállalkozás, intézmény ismeri fel a tudatosság fontosságát. A jövőt építeni kell. A cég image építése, a CSR, a vállalati felelősségvállalás egészségre is kiterjedő értelmezése nem csak divatos trend, hanem olyan jövőt formáló irány, ami nem csak a munkavállalók egyészsége szempontjából jelentős. A családbarát munkahely minősítés ugyan is nem csak az Európai Uniós elvárások szerint egyre fontosabb szempont rendszer.

 

 

 

 

 

 

 

A Gilda Max nem csak a kor elvárásaival halad tudatosan. Eltökélt abban, hogy a testedzés, a kondíció megőrzése minőségi módon elérhetővé váljon. A Gilda Max Díva Fitnesz Mozgásközpont remek helyszín a hölgyek számára. Cégek, intézmények, vállalkozások, szervezetek, nem csak minőségi szolgáltatást nyújthatnak a munkavállalóik számára a Gilda Max által. Az egészségtudatos, kreatív, lendületes hölgyek valódi inspirációkat kaphatnak a mindennapi egészségük megőrzéséhez.

 

 

Cégre szabott ajánlatokért Guth Dalma várja megkeresését, a +36 70 398-8998 telefonszámon, vagy a [email protected]

 

 

A Gilda Max honlapja az alábbi linken érhető el.

 

https://www.gilda-max.com/szolgaltatasok-diva-fitnesz.html