Nápoly egyszerűen varázslatos! Nápolyt látni nem csak egyszer kell! Remek kirándulásokat lehet indítani az azúrkék tenger partján lévő csodás városból. Capri szigetének ékszerdoboz utcácskái lenyűgözőek. A Vezúv lelket megrengető látványa, még átütőbbé teszi Pompei elképesztő élményét. Évezredes történetek néznek vissza ránk, bármerre indulunk el.

 

 

Ízek és élmények érzéki kavalkádja

 

 

Nápolyt nem csak látni, hanem kóstolni is kell! Nem csak az olasz ízek szerelmeseinek ajánljuk az olasz pizza remekeit, a kagylós spagettit, a limoncellot, az olasz kávék királynőjét az espressot. Illatok, ízek, érzelmi megérintődések kavalkádja várja az utazót.

 

 

 

 

Az utazás boldoggá tesz!

 

 

Azonban nagyon körültekintőnek kell lenni, hogy milyen irodával utazunk!

 

Még csak a nyár felénél tartunk, de már sok utazási irodával elinduló utast ért kellemetlen élmény. Ismét csődbe ment egy utazási iroda. A tönkrement nyaralás rémes élményét, az izgalmakat ki fizeti meg?

 

Egy szakkonferencián már kimondták, az offline utazási irodák pedig a bőrükön érzik: hamarosan kizárólag a különleges szolgáltatást nyújtó, ezért viszonylag szűk közönséget kiszolgáló irodák maradnak talpon.

 

 

Biztonság mesterfokon?

 

 

10 éve az utazni vágyók háromnegyede utazási irodára bízta nyaralása megszervezését és csak 25% szervezte önállóan a saját útjait. Napjainkra a világban barangolók már jobban kedvelik az önállóságot! Ezért az arány megfordult. Az internet használat elterjedése pedig, könnyebbé tette az információk megszerzését. A megfelelő ár/érték arányú szolgáltatások felkutatását és a megtalált kínálat összehasonlítását, az online világban kevésbé rutinosak is el tudják végezni. Kötöttség nélküli foglalásokat tesz lehetővé a kibertér mindent behálózó birodalma.

 

Már nem csak az utazási irodák előre szabott, menüként tálalt utjaiból válogathatunk. Mi dönthetjük el mikor, hova, milyen ellátással utazunk egyéni igényeink szerint, mint egy puzzle képet összeállítva a nyaralást.

 

Ez a szabadság a vállalkozásoknak is kedvező, hiszen lényegesen jobb konstrukcióban, sokkal rugalmasabban tervezhetik cégek, vállalkozások a külföldi üzleti találkozókat, konferencia részvételeket, expo megjelenéseket.

 

 

 

 

Vedd kezedbe az irányítást!

 

 

A saját felület, a személyes online utazási iroda, a beszállítók árait megversenyeztetve, egyedi igények szerint rendezi a kínálatot. Könnyen kezelhető formában biztosítja, hogy az utazást a legjobb feltételekkel tervezzük meg. Egyetlen oldalon találunk meg mindent, ami egy úthoz szükséges. A repülőjegy, transzfer, autóbérlés, szállás, helyi programok, utasbiztosítás, csupán egy kattintás. A saját, független felület a tulajdonos érdekeit képviseli. Itt a szolgáltatást nyújtó beszállítók versenyeznek az utazókért.

 

 

Nápolyt látni és…

 

 

Akik nyáron, a legnagyobb szezonban dolgoznak a legintenzívebben, azok kora ősszelindulhatnak a jól megérdemelt pihenésre. Rájuk is gondoltunk, amikor a szeptember-októberben is csodás kikapcsolódást, jó időt ígérő Nápolyt tűztük ki úti célul. Akik pedig a téli hidegebb hónapokban napsütötte, déli tájakra vágynak, de szívesen maradnak Európában, azok ilyen ajánlatokat keresnek.

 

 

Két szállásajánlattal készültem.

 

Nápoly – 2017.09.16-23.

 

2 fő reggelivel

 

Megérdemelt luxus: Il Ventre Di Napoli

 

Nápoly szívében, 50 méterre a Museo metróállomástól várja vendégeit. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-hozzáférést és légkondicionált szobákat kínál, melyek közül néhány a Nemzeti Régészeti Múzeumra néző erkéllyel rendelkezik.

 

 

 

 

booking.com oldalon most 59% kedvezménnyel foglalható 15.253$ listaár helyett 6.216$-ért kapjuk meg.

 

Nápolyt látni és…

 

 

 

 

 

Micsoda különbség!

 

A két ár közötti különbözet 5.280$ – ez az összeg már kiszámítható bevételt is hozhat!

 

Ugyan ezt a szállást nagyker áron 933$-ért kapjuk foglalhatjuk le a saját online utazási irodánkon keresztül!

 

Boldogan utazni, csodák részesévé válni, minőségi körülmények között lenni koránt sem elérhetetlen!

 

 

 

 

 

 

Nápoly csodája mindenkit vár!

 

A legkedveltebb környéken: Le Orchidee Hotel

 

Nápoly szívében, a Santa Chiara-templomtól 5 perces sétára és a kikötőtől 500 méterre található.

 

 

 

 

 

booking.com oldalon most 61% kedvezménnyel foglalható 3.559$ listaár helyett 1.402$-ért.

 

 

 

 

 

Ugyanez a konkrét szálloda nagyker áron 385$-ért érhető el, ha van saját online utazási irodánk.

 

A két kedvezményes ár közötti különbözet 1.117$

 

 Ebből könnyen kijön a repülőjegy két főre (307$); egy stílusos LanciaY egy hétre (210$) és marad még 500$ költőpénz belépőkre, üzemanyagra, romantikus vacsorára, vagy ajánlással 5.500$ bevételt is hozhat a konyhára!

 

 

 

 

 

 

 

Nápolyt látni és…

 

Élvezni a tenger illatát, az ízek csábítását, csodálni az évezredes emlékeket, tényleg boldoggá tesz! Ha mindehhez a saját online utazási irodát választjuk, akkor nem csupán a kiadások tengerén hajózhatunk. A saját utazás mellé bevételt is kaphatunk!

 

 

 

 

 

Lehet az élet csupa-csuda öröm forrása!

 

Keress, segítek a létrehozásban.

 

Keress, segítek az első szervezésben.

 

Keress, segítek abban, hogy mindez valósággá váljon a Te számodra is!

 

Mi már élvezzük a saját online utazási iroda minden előnyét.

 

Keress, és Te is élvezheted mindazt, aminek mi már minden nap örülünk!

 

 

Töltsd ki kérdőívünket!

 

A kérdőívet kitöltők között sorsolunk. A nyertesnek személyre szabottan segítünk megszervezni az aktuális idei utazását.

 

https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

 

 

Az első kellemes tapasztalat után, már beleszeretnek a lehetőségbe. A starthoz kell csak bátorság.

 

 

Lengyel Ildikó

 

utazás szakértő

 

+ 36 20 930 8507             

   

[email protected]