Artemis, a Szabadság bennünk élő Istennője

 

 

Lelki szinten Artemis segít bennünket a SZABADSÁGhoz, aki a vadászat, és a Hold istensége, a független női lélek megtestesítője. Apjától, Zeusztól azt kéri, hogy elhagyhassa a várost, és a nimfákkal járva az erdőt, szabadon vadászhasson. Példája lehetővé teszi a nő számára, hogy saját céljait kövesse, a maga választotta területen.

 

 

Az Istennők meztelenül fürdőztek?

 

 

Az egészséges szaunázás szabályairól, egészségügyi okairól már többször írtam. Ennek egyik eleme, hogy a szaunában a teljes testfelületet szabaddá kell tenni annak érdekében, hogy az izzadás, amitől a méregtelenítést várjuk, minél hatékonyabb legyen.

 

Nem is hinnénk, hogy ez a mi kultúránkban milyen sok hölgynek jelent nehézséget, még akár nőtársai között is. És egyáltalán nem attól függ, hogy valójában bombázó-e, vagy sem. A komfortzónából való kilépés gyakorlását jelenti a fizikai síkon azoknál, akiknél bűntudattal, szégyenérzettel, vagy egyszerűen csak rossz hiedelemmel kell megküzdeniük.

 

Most már sok-sok tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy az általam életre hívott védett környezetben, ahol kizárólag hölgyek tartózkodnak, diszkrét megvilágításban, eddig még mindenkinek sikerült. Lassan, fokozatosan hozzásegítünk.

 

 

Válj Istennővé a Lelkedben!

 

 

Csak azt a bátor lépést kell megtenned, hogy eljössz közénk! A többi már megy magától. Az archetipusok aktiválását segítik Feller Adrienne csodálatos illatkompozíciói.

 

 

 

 

Mit nyerhetsz?

 

 

Megtapasztalod, megérzed, megismered, és megszerezheted a TEST SZABADSÁGA érzésének felszabadító élményét.

 

 

Miért kell ezt „tanulni”?

 

 

Mert a mi kultúránkban a meztelenség intimitás tabu. Nem szocializálódtunk a természetes testi érzés ismeretére. Születésünktől azt tanítják, hogy fedjük be magunkat. Idegenek előtt különösen. A meztelenül történő szaunázás NEM nudizmus! A nudizmus sokak számára idegen. De itt nem erről van szó! Hanem a szaunázás testi-lelki élményéről, aminek természetes biológiai folyamatai (az izzadás) közben, a test egészségét avval is elősegítjük, hogy nem viselünk magunkon semmilyen műanyag alapú ruházatot. Eközben pedig olyan lelki folyamat játszódhat le, ami megújítja a nőiségünkkel kapcsolatos tapasztalatrendszerünket, élményeinket, és ezáltal az új tapasztalat által felszabadítja a meztelenség tanult mintáiban megrejlő lélek-gubancokat.

 

 

Legutóbb 3 hölgynek volt ez teljesen új érzés, kezdetben furcsa, de mégis vonzó, felszabadultság élmény úgy, hogy legközelebb már bátrabbak lesznek. Fő, a fokozatosság!

 

 

Artemis program

 

 

 

Március 29-én Szentendrén,  március 30-án Magyarhertelenden próbálhatod ki, milyen találkozni a bennünk élő Istennővel.

 

 

Szaunázz továbbra is hölgyekkel védett környezetben

 

 

Minden hónap első és harmadik szerdáján Szentendrén a Vizes8-asban!

 

Minden hónap második és utolsó csütörtökén Magyarhertelenden!

 

Parázsfészek női szauna-programokról részletesebben itt olvashatsz!

 

Előzetes jelentkezés: parazsfeszek.szauna@gmail.com e-mail címen

 

Ha érdekel egy 2-3 napos wellness fókuszú, önismereti technikákkal töltött elvonulás, kérlek, szánj néhány percet ennek a rövid kérdőívnek a kitöltéséreami abban segít, hogy érdeklődés esetén felvegyük a kapcsolatot.

 

További részletek a weboldalon:

 

Hőstehetség – Te hőre lágyulsz, vagy keményedsz?

 

Monoszlai Ágnes 

 

szaunamester

 

E-mail cím:  parazsfeszek.szauna@gmail.com