Általános testi és lelki egészségjavítás, lazítás és vitalizáció, valamint rehabilitáció, prevenció és közérzetjavítás, amely lágy kötőszöveti manuál technika alkalmazásával fejti ki hatását.

A holisztikus szemlélet, mely az egész testre kiterjed munkánk központi tárgya, erősíti a test és lélek öngyógyító- és harmonizáló mechanizmusát.

De mi is az a kötőszövet, más néven fascia?

Az emberi testben olyan különféle funkciót betöltő, de  hasonló felépítésű szövetek, melyek többek között tartalmaznak kollagént a rugalmas szilárdságért, elasztint a nyújthatóságért és hialuronsavat a vízmegkötő képességért.

A bőrben található receptorok felfogják a külső és a belső környezetből származó ingereket, melyeket elektromos jellé, ingerületté alakítanak és az érző idegsejtek közvetítésével az agykéregbe jutnak, ahol tudatosul az inger és kialakul az érzet.

bowen-1

Részt vesznek az ízületi szalagok és tokok, inak, izompólya mozgásában, védik belső szerveinket, rögzítik azokat (pl. méhszalagok), illetve beburkolják a teljes testet, formát és védelmet adva számára.

Az életkor előrehaladtával fasciánk egyre merevebbé, rugalmatlanabbá válik, ezzel az izmaink mozgását is korlátozva a testet is összehúzzák, így tartásunkra is hatást gyakorolnak.

A vízmegkötő képesség-csökkenés miatt beindul a ráncképződés is, mely az öregedés természetes velejárója, azonban mélységüket és számukat odafigyeléssel, a helyes életmóddal képesek vagyunk csökkenteni.

Ahol a kötőszövet gyenge, megjelenik a narancsbőr is, ami a nők esetében gyakoribb, hiszen a várandóság során ez teszi lehetővé a megfelelő rugalmasságot.

Tapasztalat:

Csípőízületi fájdalom, Zsuzsa néni (72 éves)

Zsuzsa nénit a lakásán kerestem fel. Amikor megérkeztem a kezelésre és bekísért az ajtóból a nappaliba, arcán igen erős fájdalmak tükröződtek, bicegett és látszott rajta, hogy nagyon nehezére esik megtenni azt a pár lépést is. Már a kezelés végén, amikor felállt, könnyebben járt körbe a lakásban, fájdalmai is csökkentek. A harmadik kezelés után már örömmel indult gyalog a piacra.

Aki szeretné megőrizni egészségét, rugalmasságát, fiatalosságát, azért tennie kell!

Első lépésben jelentkezzen be egy Bowen-kezelésre, konzultálunk a problémáról és átélheti a technika hatását.

Katona Éva
diplomás Bowen alkalmazó
+ 36 20 515 0389
www.napsugarbowen.hu