“Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress, és fontos leszel– Simon András

Egy elgondolkodtató idézet…  Sokan élünk úgy, hogy igyekszünk mások kedvében járni, megfelelni nekik, ami többnyire csalódáshoz vezet.

Úgy érezzük, velünk nem törődik senki, nem érdekli őket, hogy vagyunk, mire vágyunk. Kihasználtnak, és egyedül érezzük magunkat. Nem értjük, miért nem értékelnek minket érdemeink szerint.

Megoldás lehet erre, ha felismerjük mi, hogyan viszonyulunk önmagunkhoz. Érdemes az alábbi kérdéseket feltenni magunkban!

  • Szeretjük, elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk éppen?
  • Tudatában vagyunk-e annak, hogy fejlődő lények vagyunk, és minden jól van úgy, ahogy van, még akkor is, ha a változás folyamatban van?

Ha mindig másokat helyezünk előtérbe, és mi magunk csak megbújunk valahol a háttérben, másoknál szintén háttérbe kerülünk. Előbb utóbb kimerülünk.

Töltődni csak saját magunk szeretetén keresztül tudunk, úgy, hogy ne érjen csalódás minket. Ezért a legfontosabb, hogy szeressük magunkat, adjuk meg, engedjük meg magunknak a jól létet.

Valamikor a régmúltban, amire talán már nem is emlékszünk, kialakult bennünk önmagunkról egy kép, ami nem feltétlenül valós. Attól függ, hogy milyen környezetbe születtünk, hogyan éltünk, ezek nagyban befolyásolják, hogyan alakítjuk életünket. Környezetünk hatásai alakították önképünket. Önképünk megváltoztatásával változtathatunk életünkön, kapcsolataink alakulásán, anyagi helyzetünkön, egészségi állapotunkon. Ehhez segítség lehet például a kineziológia, a theta healing.

Ezekkel a módszerekkel nem csak másoknak tudtam segíteni, hanem én magam is formálódtam fejlődtem általuk!

Hegyi Ildikó

Kineziológus, természetgyógyász

www.facebook.com/KineziologiaTermeszetgyogyaszat?ref=hl

www.kineziologia-termeszetgyogyaszat.hu

06 70 286 7959