Szinte mindenki szed, szedett, vagy szedni fog vitaminokat nyomelemeket tartalmazó kapszulákat, mert annak ellenére, hogy a szervezetünk az elfogyasztott élelmiszerekkel elvileg mindent megkap, mégis sokszor a hiánybetegségek tüneteit mutatja. Hajhullás, repedezett száraz bőr, romló látás, izomgörcsök, koncentrációs panaszok, mind a testünk segélykiáltásai a betegségek kialakulása előtt.

 

A modern kor tömegtermelési igénye a mezőgazdaságot sem hagyta érintetlenül. Az így termesztett zöldségek és gyümölcsök műtrágyázott földeken, vegyszerekkel permetezve, sőt genetikailag manipulálva teremnek. Új népbetegségek alakultak ki, amelyek 50, 60, vagy 100 évvel ezelőtt szinte teljesen ismeretlenek voltak, ma viszont minden második ember ezektől szenved.  

 

 

 

 

Ezt a tényt a gyógyszer- és élelmiszeripar hamar felismerte és különböző táplálékkiegészítők garmadával látta el ezt, a folyamatosan bővülő piacot. Végig nézve egy reklámsávot egy kereskedelmi csatornán, az a szilárd meggyőződésünk támadhat, hogy tízmillió, náthás, köhögő, kopaszodó, álmatlan, prosztata megnagyobbodással és hüvelyfertőzéssel élő beteg ember országa lettünk. Persze, van megoldás, csak kapj be egy kapszulát és máris meggyógyultál! Sajnos az esetek nagytöbbségében nem ez történik, mert a leginkább kémiai anyagok által kiváltott panaszokat ,újabb kémiai anyagokkal próbáljuk enyhíteni.

 

 

 

 

Ezt felismerve, egyre többen fordulnak a természetes úton előállított élelmiszerek és a belőlük készült termékek felé. A Dr. Steinberger gyümölcs és zöldséglevek maradéktalanul megfelelnek a szigorú bio minősítésnek és koncentrált mennyiségben, a szervezet számára legmegfelelőbb minőségben tartalmaznak minden szükséges vitamint és ásványi anyagot. A különböző frissen préselt levek az élő növények tiszta energiájával látják el a testünket és erősítik az immunrendszert. Rendszeres fogyasztásukkal megszűnnek a kellemetlen panaszok és egészségünk újra egyensúlyba kerül.

 

www. drsteinberger.hu