XI.Junior Expo

A jövő tudásból és tehetségből épül.

Ez a felismerés a forrása annak a gondolatnak, amelyből a Junior Expó ötlete született.

A Junior Expo első alkalommal 2010.márciusában került megrendezésre Egerben, az Agria Parkban, majd azóta minden évben, egyre bővülő résztvevői körrel és programmal rendelkezik. A kétnapos rendezvény célja, hogy a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutathassák tevékenységüket, megismertethessék vállalkozásukat leendő üzleti partnereiknek és pontosabb képet kapjanak a vállalkozói környezetről.

juniorexpoA rendezvényen a fiatal vállalkozók, a díjmentesen rendelkezésükre álló standokon adhatnak képet vállalkozásuk tevékenységéről és referenciáikról. Az Expo célja, hogy a megjelenő vállalkozások versenyképessége növekedjen és jelentősen bővüljön üzleti partnereik köre. Az expo kiállítói kezdő, vagy már befutott vállalkozások, a mezőgazdaság, ipar és szolgáltatási szektorok területéről. A kiállítók az Agria Park területén, kb. 2×2 méteres standokon, egyénileg választható módon mutatkozhatnak be mindkét napon. A kiállításon, a standokon kívül, ha a vállalkozás tevékenysége indokolja, a bevásárlóközpont teljes közönsége előtt kínálunk lehetőséget a bemutatkozásra.

Idén immár 11-ik alkalommal kerül megrendezésre az esemény március 6-7-én Egerben.

A Junior Expo verseny is egyben: „Jó vállalkozás- Biztos jövő” címmel: valamennyi kiállító részese, kizárólag személyesen jelenlévő kiállítók vehetnek részt rajta.
A XI. Junior Expo legsikeresebb vállalkozói értékes díjazásban részesülnek, a kiállítás I.-II.-III. helyezettje tanulmányutat nyer.

Viola Melinda

Violinda

+421917108825

[email protected]

www.violinda.hu

www.violinda.sk