Nagyon sokan vannak, akik a szerelmet elsősorban lelki, érzelmi ügynek tekintik. Azt tulajdonképpen mindenki tudja, hogy a szerelemnek van egy gyakorlati oldala is, azonban ennek „tanulhatóságán” már nem sokan gondolkodnak. Pedig érdemes lenne megtanulni a testünket ahhoz, hogy a szerelem minden csodáját megérezzük.

 

 

 

 

Amikor odabújunk a kedvesünkhöz, jól esik kislányosan odasimulni. Csak úgy, játékosan. Aztán felengedni magunkban az érzéseket. Hagyni, hogy transzformálódjon, átalakuljon a pajkosság sokkal mélyebb, az idegszálakat kellemesen felborzoló érzetté. Közben, ahogy a szenvedély lassan kinyitja szirmait és előtűnik belőle a mindent átforrósító izgalom, úgy emelkedik az adrenalin szint.

 

 

 

Ahhoz, hogy a gyönyör teljesen átélhetővé váljon és az érzés ne hulljon hamvába, az kell, hogy a női test a befogadásra alkalmassá váljon. A megfelelő síkosság létrejöjjön. Ez pedig nem megy mindig természetes úton. Még csak nem is feltétlenül kor kérdése ez a folyamat! Biológiai és lelki tényezők is befolyásolhatják, hogy kinél milyen gyorsan és milyen intenzitással jön létre az az abszolút állapot, amikor az együttlét csodás élménnyé válik.

 

 

 

Akkor is lehet probléma, ha a partner túl gyorsan rohamozza meg szíve hölgyét és nem képes kivárni, amíg az izgalmi állapot beindítja a testi reakciókat. Ha bármilyen akadályozó tényező, vagy túlzott sietség, tapasztalatlanság áll fenn, akkor a gyönyör helyett könnyes kínokat élhetnek át a hölgyek.

 

 

 

Azonban nem kell, hogy így legyen, mert rendelkezésre áll a PH semleges és hippoallergén, ALOE VERA-val dúsított, E-és F-vitamint tartalmazó Bartoline intim gél síkosító zselé, ami biztonságosan használható a kellemetlenség elkerülésére. Érdemes megelőzni a kellemetlenségeket és kezünk ügyében tartani ezt az egyszerű segítséget, ami újra visszaadja az örömteli és gondtalan szerelmet.

 

https://csakanoknekmagazin.hu/termekek/Bartoline-intim-gel-sikosito-zsele/bartoline-initim-gel-sikosito-zsele