A ünnep egy érzés, egy meghitt pillanat, ami mindig titkot rejt.

Egy sejtelmes várakozás.

Gyerekként megélni akár hol vagy…Mindegy milyen szegény vagy gazdag vagy… Emlékszel milyen volt várni? Érezni az illatokat?

A mézeskalács, a zserbó, a bejgli, a fahéj…szinte érzem a számban az ízeket.Gyerekként megélni, várakozni  és hinni,  őszintén hinni a csodákban. Mikor az utcák elcsendesednek, a szobákban halvány apró fények világítanak, gyertya gyújtás és ajándék kicsomagolás, a lemezjátszón a Csendes éj és a Menyből az angyal halk dallama, csilingelése itt zümmög a fülemben, dúdolom. Az emlékeimmel játszom, hallom a selyem papír csörgését, ami rejti a gondosan elhelyezett ajándékot. Emlékeztek milyen is volt? És ez egy érzés egy emlék, amit tovább viszünk…

És Én felnőttem ezzel az apró csodával, amit a szívembe csomagolva megmutathatom  gyerekeimnek. A szeretet, ami a szívünkben van, egész évben melegít, csak rá kell gondolni mikor szomorú vagy. Mint a giling- galang, egy szép gondolat. Azt kívánom mindenkinek hogy érezze a szeretetet, miközben áldást mondunk, emlékezzünk. Érezzük meg a fuvallatot fejünk fölött. És a hála, ami mindenható erővel bír, mert ezzel az Isteni erővel bármit elérhetünk.

Boldog ünnepeket kívánok egész évben ismerősnek, ismeretlennek.

Kovácsné Mayer Judit
+36-30 / 982-2232
[email protected]