Már január első felében érezhető a vásárlási láz, a karácsonyi ajándékokból megmaradt termékek leárazása miatt. Szomorú, hogy az emberek 80% -a bedől ennek a megvezetésnek. A még szomorúbb, hogy hitel felvételére bíztatja a családokat a szeretet helyett. Szeretetet, Odafigyelést, Törődést, Biztatást, Elismerést nem lehet pénzen, sőt hitelre sem megvenni. Ez a fajta gondolkodás nem kifizetődő a kereskedelemnek s a pénzünkből, a Vásárlók PÉNZÉBŐL élő médiának.

 

Hol ment el a gondolkodás, ami azt sugallja, hogy mértéktelen vásárlásba kezdenek a családok, azt gondolva, hamisan, hogy ezzel pótolható az odafigyelés?

 

ELMÚLT  MÁR   KARÁCSONY, s most a kapott ajándékok visszavásárlásán dolgoznak az emberek, róva a bevásárlóközpontok utcáit.

 

Lehet-e gondolkodásváltással csökkenteni ezt a stresszt, amit a vásárlási láz még egy lapáttal rátesz az amúgy is stresszt generáló életvitelre?

 

 

LEHET, de kemény munka, hisz a Gondolkodás a legkeményebb munka, s a GONDOLKODÁS VÁLTÁS még ennél is nehezebb. Nem csoda, hogy kevesen lépnek erre az útra, de Te, kedves olvasó nem tartozol közéjük, hisz már a cikk elolvasásával kiemelkedsz ebből a tömegből.

 

Bár a karácsony már elmúlt, de a változtatásra, a gondolkodásváltásra való hajlam remélem még nem múlt el.

 

A hagyományos vásárlási szokással elköltött pénzeket, százezreket, valahonnan pótolni kell, ugye?

 

Lehet is!

 

Ugye jól esett volna az a 30-50-150-netalán 200 ezer Ft megtakarított pénz, ami a másként gondolkodással, máshol vásárolsz gondolattal, ott maradt volna a családod zsebében?

 

Érdekel-e, hogyan lehet ezt megkapni Neked és családodnak is? Azt mondod-egyedüli háztartásom van! Nem biztos… vannak gyerekeid?  Nekik is van háztartásuk?

 

Ők nem olyanok….mondod…….  miért? Milyennek kell lennie egy családnak, hogy megtakarítson.

 

Az Okosan gondolkodó családok

 • a Gazdaságos termékeket
 • a Minőséget
 • a Kényelmes vásárlást, otthonról, pizsamában vagy a nélkül, a nap 24 órájában
 • a Környezetkímélő
 • az Ember es Bőr barát, Klinikailag tesztelt termékeket,
 • a Garanciát adó vásárlási lehetőséget kínál mindenkinek.

 

Nézd csak meg az itt látható termékeket!

 

 

 

ezek  az   OTTHON, EGÉSZSÉG, HIGIÉNIA, SZÉPSÉG, bármely területén ma is használatosak minden háztartásban, hacsak nem remeteként élnek.

 

Talán ismered is ezeket, és nem a bevásárlóközpontok polcairól, hisz ott nem tudsz ilyen minőséget megvásárolni, főleg nem garanciával, házhozszállítással, pénzmegtakarítással.

 

Miért nem használod ma is? És ha nem ismered, miért nem ismered meg?

 

Felkínálom a Lehetőséget, meghívlak az otthonomba, ahol kávé, tea, vagy süti, vagy más kellemes elfoglaltság mellett megmutatom használat közben ezeket a termékeket, s azt, hogyantudom én a párommal azt a pénzt, amit ahelyett, hogy a kereskedelem nagy zsebébe, másokat gazdagítva betennénk, a magunk jólétét elő segítve megtartani, ami kb. a Mi 2 tagú háztartásunkban 60-100 ezer Ft.

 

 

Elgondolkodtál már azon, hogy a Te és családod havonta elköltött pénzén ki keres?

 

 • havonta  30 %  kinek a zsebébe  vándorol?
 • éves szinten, minden család elkölt kb. 300-600 ezer Ft-ot- ennek a 30 %-a ?

 

Erről beszélek!

 

 • a Gazdaságos termékeket
 • a Minőséget
 • a Kényelmes vásárlást, otthonról, pizsamában vagy a nélkül, a nap 24 órájában
 • a Környezetkímélő
 • az Ember es Bőr barát, Klinikailag tesztelt termékeket,
 • a Garanciát adó vásárlási lehetőséget kínál mindenkinek.

 

 

Mit kapsz Te és családod cserébe ezért a másként gondolkodásért?

 

Kapsz

 

 • MINŐSÉGET, KÖRNYEZETKIMÉLŐ, BŐRBARÁT, EMBERBARÁT, KLINIKAILAG TESZTELT TERMÉKEKET
 • KÉNYELMET, hiszen otthonról rendelheted meg a saját áruházadból a termékeket, nem kosarakat tologatva a város széléről a multiktól, másokat gazdagítva.
 • GARANCIÁT, amennyiben bármi okból, nem tetszene a termék, annak ellenére, hogy meg tanítottam veled a használatát, visszakapod a teljes vételárát.

 

Ezt kínálom Neked!

 

A Csak a Nőknek Magazin olvasói, és a Klubon résztvevő emberek családok között, elindítunk egy PÁLYÁZATOT, AZOKKAL, AKIK HAJLANDÓAK EZEKET AZ AJÁNLOTT TERMÉKEKET LECSERÉLNI AZ OTTHONUKBAN, azért, hogy megtapasztalják a már felsorolt előnyöket.

 

Ebben a pályázatban bárki részt vehet, aki szeretné ezt 1 éven keresztül kipróbálni a saját és családja háztartásában.

 

Saját áruházból, nagykereskedelmi áron megvásárolva azt a 25 terméket, amivel garantáltan ott van a megtakarítás a még pluszban kapott előnyök mellett.

 

Magyarul: cseréld le az alap 25 terméket, és tapasztald meg amiről itt beszélek.

 

Mi a jutalom? ezt személyre szabottan beszéljük meg a résztvevő családokkal.

 

Szigeti Erzsébet

lektorálta Párom, 

Benkő Péter

36 70 363 8094

[email protected]