Akarsz beszélni németül?

 

Irány az Osztrák Intézet!

 

A legjobb időben vagy, mert a nyári nyelvtanfolyamok június 17-én indulnak!

 

Miért az Osztrák Intézetet válaszd?

 

Az Osztrák Köztársaság megbízásából kínálják a tanfolyamokat minden szinten és minden korosztálynak.

 

Biztosítják a kellemes hangulatú csoportmunkát, a gyors előrehaladást, s a tanáraik szakmai tudása és annak átadási képessége magas színvonalú. A német nyelvű országok (Ausztria, Németország és Svájc) kultúrájáról is tanulhatsz, s a nyelvi különbségeikkel is megismerkedhetsz.

 

Milyen aktuális tanfolyamokat kínál az Intézet?

 

A projekthetek keretében már az ovisokat is várják a tettre kész tanárok, hogy egy izgalmas keretmese kapcsán a német nyelv rejtelmeibe vezessék a kicsiket július közepén.

 

A nagyobbacskák (7-10) június közepétől tapasztalhatják meg, hogy a meglévő tudásukat, hogyan tudják kamatoztatni, s persze bővíteni a tanfolyam keretmeséje kapcsán.

 

A június vége a 9-12 éveseké, akik a délelőtti német nyelvű órák után délután kirándulhatnak, sportolhatnak és játszhatnak “németül”.

 

A nagyobbaknak (11-14) is van lehetőség és nagyszerű programterv a Budapesti Osztrák Intézet nyári tanfolyamain: ők is több időtartam közül választhatnak, s a játék, a kirándulás és a sport mellett a német nyelv gyakorlását is megélhetik.

 

 

Mi az a Fantasy-projekt?

 

A 12-15 évesek ifjúsági csoportjaiban a képzelet világára nagy szükség lesz, mert forgatókönyv írása, filmforgatás, újságszerkesztés várhat a jelentkezőkre. A fő cél a remek hangulatú tanulás mellett a gyakorlati- és eredményközpontú munkálkodás természetesen német nyelven és sok új baráttal.

 

 

Még valami jó hír?

 

Ó, igen! A Budapesti Osztrák Intézet a felnőtteket is nagy szeretettel várja. Jelentkezz bátra, mert sokféle tanfolyamtípus közül választhatsz.

 

 

Múljon rajtad a némettudásod – az Osztrák Intézet segítségével!

 

 

Osztrák Intézet Budapest

 +36 1 322 3030

office@oei.hu