Korunk legnépszerűbb betegsége a rák (Elnevezése vajon milyen összefüggésben áll a névadó állat fordított járásával?). Kizárólag sem a dohányzáshoz, sem pedig a táplálkozáshoz nem köthető ma már.  Betegei – a gyermekeket kivéve – mind felelősei, mert egytől egyig egy olyan folyamat részesei, aminek korábban volt előzménye. Mindig.

 

Minden betegség a változtatásért kiált! Például azért lázasodunk be, mer a szervezetnek pont arra a magas hőfokra van szüksége, hogy az őt megtámadót elpusztítsa…

Általában először fejfájással, herpesszel, megfázással vagy nyugtalansággal kezdődik. Csekélységnek tűnhet, rutin esemény és az évszakokhoz rendeljük, pedig nem kellene!!! A betegség ki akar minket zökkenteni abból, amibe így vagy úgy, de belemerevedtünk. Az a pillanatnyi életmódunk, ami lehet, hogy már évek óta tartó pillanat a szervezetünket nem szolgálja. A teljes szerv-ezetünkről van szó, a lélek-test-szellem hármas egységében. Az emberi szervezet helyre akarja állítani, ami eltér a számára hasznostól. Ez jelenthet egészségtelen munka körülményeket, bántalmazó/frusztrált hozzátartozót vagy túl sok nejlon viselését, mobiltelefon vagy számítógép használatát is akár. Meglepődnek? Mindenki ezt teszi?! Lehet, hogy Önnek az életéhez tartozik a felsoroltak közül több is. A rákkal is így kerülnek egyre többen kapcsolatba, pedig nem kellene! Igen, sajnos lehet, hogy Ön is közéjük tartozik, de ha nem változtat – és feltételezem, hogy nem egy robot olvassa a cikkemet – akkor ezek Önre is romboló hatásúak lesznek és hatni fognak – mégpedig maradandóan.

A mesterséges intelligencia veszélye a használatában van, nem a létezésében. Mértéket tartani, csak harmóniában létező emberek tudnak. Érdemes megfontolni!

 

Minden mindennel összefügg. 

Ha Önt öröm éri, az gyógyító-folyamatokat indít el. Ha Önt bánat éri, esetleg rendszeresen és tartósan, az pedig romboló folyamatokat fog elindítani. Ha aláveti magát, kiteszi a lényét a rossz hatásnak, a szervezete alkalmazkodni fog. Túlerőltet valamit, átprogramozza a funkciókat Önben, mert „házon(testen) belül” próbálja megoldani a helyzetet. Ezzel, az addig harmóniában működő szervek új szerepekkel felruházva szálnak harcba a betolakodó, rossz érzést vagy fájdalmat okozó kór-okozóval. Megkeményedünk, megedződünk – ha ez pozitívan ér, előnyünkre válik. Elgyengít, kizsigerel és felemészt hosszú távon – mert manipulál – ha ellenünkre van. Olyan szépen fogalmaz a magyar, gondoljanak csak bele!  Változtatni nehéz? … Aki nem szán egy kis időt az egész-ségére ma, az majd sok időt kell szánjon a betegségére holnap! Kezdeményezzen!

 

Praktikus tanács

Az ember egyetlen dolog felett rendelkezik teljesen szabadon és ez az Idő – amit leszületésétől haláláig itt tölt a Földön. Nem mindegy, hogy mire szenteli!?, – mire áldozza!?, – mire pazarolja!? Jelen lenni, azaz Jel-en lenni. Figyelem! Ez Önön múlik!

 

Linka