7 éve élek Budapesten. Előtte egy aranyos kis faluban és egy egyszerű alföldi kisvárosban éltem. Azt vettem észre, hogy mindkét helyen az idősebb generáció aktív életet él. Vidéken dolgoznak a földeken, a kisvárosban a sportklubokban és a rendezvényeken, egyaránt megtalálhatóak nagypapák és nagymamák.

Itt a fővárosban pedig amellett, hogy folyamatosan az unokákra vigyáznak, nyelvtanfolyamra, zumba órára, és kirándulásokra jár az idősebb generáció.

Amikor ügynökségemet megnyitottam, a jelentkezők nagy része azért jött hozzám, mert most van ideje önmagára. Fiatal korában ennek a generációnak meg kellett felelni a szülők és a társadalom elvárásainak. Felnőtt fejjel csak a családnak éltek. Munka, gyerek, vacsorafőzés. Amikor a gyerekek felnőttek, révbe értek és a munkahelyükön is befejezték a küldetést, akkor jöhetett a CSAK ÉN időszak. Sajnos sokan vannak egyedül a hölgyek közül. A férfiak vagy nincsenek jelen, vagy csak passzívan élnek mellettük, miközben a nők még igazi nőként élik mindennapjaikat.

Novák Mariann a legkedvesebb regisztrált tagunk. 82 évesen, önmagára mindig nagyon sokat adó hölgyként a személyes példaképem. Ad egy esélyt önmagának és a világnak, hogy megismerjük a valódi nőiességet.

 

Novák Mariann

 

 

Az emberek arra vágynak, hogy elfogadjuk őket úgy, ahogy vannak. A divat most azt mondja, hogy legyél tökéletes. Mi a tökéletes? Véleményem szerint a tökéletes az egyéniség. Az egyéniséget viszont nehéz felszínre hozni. Olyan, mint amikor az ember ruhástul ugrik a vízbe. Nehéz felúszni a vizes ruhában. Először le kell vetkőzni.

Az életünk terén is le kell vetkőznünk jó néhány dolgot. Le kell vetkőznünk az elvárásokat. A kérdés az, hogy akarjuk- e, merjük-e megtenni?

 

Ács Kati

 

 

 

Légy merész és éld meg önmagad

 

Nálunk az első lépést megtehetjük. A „vízbeugrás” azt jelenti, hogy fogjuk magunkat és jelentkezünk a tanfolyamra. Azután vetkőzzük le az előítéleteket, hogy ne foglalkozzunk avval, mit szólnak a tervünkhöz a többiek. Képesek legyünk figyelmen kívül hagyni a „Mit akarsz te modellkedni?” – rosszalló megjegyzésekkel.

 

Kozma Tibor

 

 

Miénk a világ

 

Hagyjuk, hogy valaki felfedezze a bennünk rejlő egyéniséget. Felfedezésre váró, eddig rejtve maradt énünk is kaphat teret. Az ügynökségünk a tökéletes megoldás ehhez.

 

 

Németh Irén

 

Nekem "nincs más" feladatom, csak megkeresni Magyarországon azokat a felületeket, ahol még kell az egyéniség. Ahol még a szemünkben rejlő huncut fény, mond valamit és ez a huncut fény nyugodtan szólhat az uraknak is.  A szépség kortalan és belülről fakad. A huncutság nagyon jól áll mindenkinek. Ezért hölgyek és urak egyaránt jó helyen vannak nálunk. Az élet annyi mindent tartogat a számunkra. Csak bátran bele kell állni a lehetőség kínálta feladatokba. Az aktív élet kortalan. Érdemes kipróbálni magunkat. Az élvezet pedig meghozza a jókedvet is.

 

Németh Zsuzska

Hívj a +36 70 6379684 számon, vagy írj a zsuzska@voilahostess.com címre.

 

 

Fotó: Rácz Edit

Stylist: Balla Gabi

Smink, ruha: Száraz Brigi-Thomas Jeans