Avagy mit kell tudnunk a „rövidhullámú sütőkről”, mobil- és vezetéknélküli telefonokról és a számtalan energiát termelő szélkerekekről…

 

 

A „rövidhullámú sütő”

Egy forradalmi felfedezés a konyhában, mert gyorsan, idő megtakarítással lehet ételeket előállítani és felmelegíteni.

De vigyázat! Tudnunk kell, hogy a mikrohullámúsütő épp a kibocsájtott hullámok miatt igen veszélyes, ha gyakran használjuk. Az étel-ital percek alatt forró lesz, de az ételekben meglévő kevés „éltető energiát” tökéletesen átalakítja egy test számára "ismeretlen” energiává. Az életet csak éltető energiával lehet hosszú távon fenntartani és a betegségeket gyógyítani! Ezért ajánlom minden öntudatos embernek a mikrohullámú sütőt részben vagy teljesen kiiktatni a konyhából. Minden betegnek, de a rákos betegeknek kifejezetten káros ezt használnia. 

 

 

 

 

 

 

 

 
A vitaminok, nyomelemek a másodlagos növényi anyagok és az ásványi anyagok már 40 Celsius fok felett szétesnek egy életet nem segítő adalék anyagra. Az étel íze ugyan megmarad, de a tápértéke lecsökken.

A mai kor embere a hosszú sütés-főzés és mikrohullámú sütők mellett, mondhatjuk úgy, hogy „tele fazekak mellett éhezik!”

A megoldás: több 40 Celsius fok alatt előállított étel-ital, a nyers koszt és a megmaradt ételek felmelegítése ugyanúgy, ahogy a nagyanyáink csinálták, mikrohullámúsütők nélkül. Nálam ez a gép a konyhába nem létezik! 

 

 

 

Mobil és vezeték nélküli telefon

A veszély itt voltaképp ugyanaz, de míg a mikrohullámú az emésztést teszi először beteggé, a mobil és a vezetékek nélküli telefon pedig a tudatosságunk központját, az agyunkat veszélyezteti. A telefon szükségességét vizsgálva pro és kontra vélemények halmazát olvashatjuk. Megállapított tény, hogy a vezetékes telefon nem olyan „káros”, mint a mobil és a vezeték nélküli.

 

Ha az utcán közlekedünk, vagy nyilvános helyen körül nézünk, ijesztő látvány, hogy az emberek alig kommunikálnak egymással, csak kizárólag a mobiltelefonjukkal vannak elfoglalva. A veszély különösen nagy a fiatalkorúak részére. Több ismert tudós emelte fel a szavát Németországban, azért, hogy felhívják a mobil- és vezeték nélküli telefonok veszélyét az agy állományára, mint például a korai Alzheimer és Demencia kialakulása.
 
 

 

 

 

 

 

 

A megoldás:  mivel a gyerekek számára nagyon káros, ezért csak az idősebb korban lenne ajánlatos és nem egész nap, ahogy sajnos a példa mutatja. Ajánlatos a telefonokra felszerelhető „sugárzást leárnyékoló” védőeszközt beszerezni, vagy a mobilok teljes kiiktatása a hétköznapi életünkből! 

 

 

 

Szélkerék

Németországban ás újabban Magyarországon is egy érdekes látvány a tömegesen felállított szélkerekek látványa. Ezek viszonylag olcsóbb energiát előállító szerkezetek. Németországban sok tudós, de politikus is a szélkerék ellen beszél, hiszen azt mondják, hogy az infra hullámok veszélyesek az alatta és a környezetében elterülő földek terméseire. Veszélyes a közelben lévő tanyákon élő emberekre és az állatokra. Az orvosok új „ismeretlen” betegségek létrejövetelét hozzák összefüggésbe a szélkerék elterjedésével. 

 

 

 

 

 

 

 
A madarakra és a bogár világra (pl. méhekre) is negatív hatású. Egy szélkerék szervízelő szakember nyilatkozata szerint egy német újságban: „egyre többszőr találnak elpusztult madarakat a szélkerekek alatt”. Ugyanúgy veszélyes a költöző madarakra, akik a hullámok miatt az orientációjukkal elveszítik. 

Megoldás: Végsősoron minden embernek tudatosan, én mindig ugyanúgy mondom, hogy egyszerű paraszti ésszel, saját magadnak kell eldöntenie, hogy mit tart jónak vagy helyesnek egészsége védelmében, de nem szabad elfelednünk, hogy ha mi nem is, de a mástól és más irányból kapott úgynevezett „passzív” sugárzás is veszélyes lehet.

 

 

 

Busch-Turcsányi Sipos Éva

Természettudományok docense

eva.turcsanyi.busch@gmail.com

eva-turcsanyi-busch.wixsite.com/budapest