Bélrendszerünket úgy is elképzelhetjük, mint egy nagy, sok-sok apró fiókból álló szekrényt, ahová a segítő mikrobákat betárolhatjuk az egyes fiókokba. Ha a fiókjainkat megtöltöttük jó baktériumokkal, akkor oda a rossz baktériumok már nem férnek be.

Amikor „fiókos szekrényünk”, azaz a bélrendszerünk segítő baktériumokkal van tele, akkor jól működik az emésztésünk és vele az immunrendszerünk is, de ha a klóros ivóvízzel, vagy az orvosságainkkal (antibiotikumokkal) kiirtjuk őket, akkor felborul emésztésünk egyensúlya és  hiába esszük a legjobb táplálék-kiegészítőket, azok hatástalanok maradnak.

Fontos felismernünk: élővilágunk egy igen jelentős szeglete a mikrobavilág, amelyben – bár méreteinél fogva nem látszik – különböző fajaik, eltérő működésükkel egy összefüggő anyagcsere-hálózatot alkotnak úgy, mintha egy szervezethez tartoznának. Ennek részesei vagyunk mi is. Ha ezt a rendszert felborítjuk, legyengítjük, esetleg kiirtjuk a fertőtlenítőszereinkkel, szennyezőanyagainkkal, környezetszennyezésünkkel vagy a helytelen táplálkozásunkkal, akkor azt tapasztaljuk, hogy egyre több bajt okozunk ennek az élő világnak, így közvetlenül önmagunknak is.

allitsuk helyre-az-egeszseges-belflorat-1

Az Emóció7.84 egyedülálló, fermentált, élőflórás ital effektív mikroorganizmusokkal, valamint értékes, közismerten antioxidáns tulajdonságú meggy-, kékszőlő- és fekete ribizlihéj-kivonattal, kizárólag természetes összetevőkből, mely fogyasztásával a bélflóránkat könnyedén helyre tudjuk állítani.

Az Emóció7.84 élőflórás ital fogyasztása segít:

  • optimalizálni a bélflórát és az anyagcsere-folyamatokat,
  • egyensúlyt teremteni az emésztőrendszerben,
  • természetes és kíméletes módon támogatni az immunrendszerünket.

Kiknek ajánlott?

Fogyasztását felnőtteknek és gyermekeknek – a bogyós gyümölcsök étrendbe történő bevezetését követően – egyaránt ajánljuk. Kellemetlen mellék, vagy utóhatása nem ismert; várandósság alatt, valamint gyógyszerekkel párhuzamosan is fogyasztható.

allitsuk helyre-az-egeszseges-belflorat-2

Hogyan működik?

A készítmény esszenciális savakban igen gazdag – ezek a fermentáció során képződnek, ami azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro–, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, valamint javítják a szerves és szervetlen tápanyagok beépülését. Elősegítik a salakanyagok kiürülését, támogatják a bélflórát, támogatják az összhang megteremtését az élő szervezet és az élettelen világ között.

Összefoglalva: a készítmény hatóanyagai segítenek helyreállítani az élő szervezeten belüli harmóniát, ezáltal fokozzák a szervezet természetes védekező és öngyógyító mechanizmusainak hatékonyságát.

Ne késlekedjünk, mihamarabb állítsuk helyre a bélfórát!

Páncsity Ferenc
EM-Technology Hungary Kft
+36 30 946 0557
emtech@emtech.hu