Lakásunk hangulata, tükrözi a személyiségünket, de néha mégis úgy érezzük, hogy valami hiányzik, hogy nem teljesen az, aminek látni szeretnénk. Ez természetes, hiszen, mint minden, mi is változunk, ezért az, ami nemrégiben még tetszett mára már kissé megfakultnak, unalmasnak tűnhet.

 

Mint ahogy nagy figyelmet fordítunk az öltözködésünkre, ugyanolyan figyelemmel forduljunk a lakóhelyünk szépítése felé is!  Néhány kiegészítő és új ‘ruhába’ öltöztethetjük az otthonunkat, anélkül, hogy teljes bútorcserét kellene végrehajtani. Ebben a lakástextíliák lehetnek a segítségünkre, melyekkel felpezsdíthetjük életünk színterét és friss érzésekkel és nem utolsósorban inspiráló hangulattal tölthetjük meg. 

 

 

 

 

 
A függöny, legyen az fényáteresztő, vagy sötétítő, vagy csak egy dekorsál, mely keretet ad az ablaknak, a funkcionalitás mellett, díszíti a helyiséget és meghatározza az enteriőrt. Az anyagok textúrája is a bőség zavarába ejt, hiszen taft, selyem, hímzett, gyűrött, bőrhatású, metálos, bársony és még számtalan féle közül választhatunk.

 

 

 

 
A színeket is leginkább a drapériákkal tudjuk a lakásunkba csempészni. Díszpárna, egy ágyra terített díszsál, egy ágytakaró, vagy akár egy dekorfüggöny tökéletes arra, hogy feldobjuk a hangulatot, de ügyeljünk, hogy mindig a sötétítőhöz igazodjunk, mely a legnagyobb felületen mutatkozik a szobában.

Ha bizonytalanok lennénk az új stílus kialakításában, akkor célszerű szakemberhez fordulni, aki biztosan igazodik el a lehetőségek végtelen tárházában.

 

 

http://www.leguanburkolat.hu

 

 

 

 

 

Novák Andrea

 

vezető tervező, tanácsadó

 

Leguan Minőségi Burkolatok Kft.