Kenyérre kenve, mártogatósnak tökéletes választás! És nem csak a fantasztikus íze miatt érdemes fogyasztani belőle, hiszen telis-tele van értékes ásványi anyagokkal és vitaminokkal! Próbáljátok ki!
Hozzávalók
1 db nagyobb avokádó
2 db savanykás alma (ez elhagyható, helyette használhatunk több citromlét)
ÂĽ fej káposzta
pár csepp citromlé
só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Az avokádót nyomkodjuk össze villával, a káposztát és az almát mossuk meg. Az almát magozzuk ki. Nagy lyukú reszelőn reszeljük le, de konyhai robotgép segítségével is apríthatjuk. A felaprított káposztát és almát keverjük össze az avokádóval. Ízesítsük a citromlével, a sóval és a borssal.
Jó étvágyat!
Lénárt Gitta
Szólj hozzá