Emlékeznek rá, hogy fél évvel ezelőtt beszámoltam egyik ügyfelem esetéről, akinek egy rossz mozdulat miatt műteni kellett a térdét?

Gábor otthonában leejtette a tollát a szőnyegre, amiért letérdelt, hogy felvegye. A mozdulat olyan rosszul sikerült, hogy a térde begyulladt. A gyulladás nem múlt el, ezért kórházba került és műtéti beavatkozásra volt szükség. Gábor aggódott, hogy a betegállomány miatt kieső jövedelme (kb. 50.000.-Ft) hiányozni fog a családi kasszából. Azon gondolkozott, hogy a műtétet követően azonnal munkába álljon, hogy az anyagi veszteséget pótolni tudja.

Pénzügyi szakemberként kötelességem és felelősségem, hogy olyan pénzügyi védelmet helyezzek a családok mögé, hogy bármilyen élethelyzet változás következik is be, legyen anyagi támogatás. Gábor részére ekkor a műtétre és a kórházban töltött napokra több mint 600.000.-Ft került kifizetésre. Gondolhatják, hogy mennyire örült a család ennek az összegnek, amelyet fel tudtak használni a kieső jövedelem pótlására és egyéb kiadásokra.

bajban-a-segitseg

Gábor esete nem ért véget, ugyanis egy hónappal ezelőtt fekély keletkezett a talpán, amely szintén begyulladt. Ismét műtét lett a vége, amely miatt amputálni kellett két lábujját.

Mondanom sem kell, hogy ismét közel fél millió forintot fizettünk Gábornak a felépülés anyagi támogatására!

Munkámból adódóan folyamatosan figyelemmel kísérem ügyfeleim élethelyzetének változását, amellyel a bajban biztosítani tudom az azonnali ügyintézést és az anyagi segítséget!

Nagyon fontos, hogy felkészüljünk a nem várt élethelyzetekre!

Németh Éva
Személyi pénzügyi mentor
+36 20 450 0848
repules007@gmail.com
www.facebook.com/nemetheva.szemelyipenzugyimentor