Merjünk nagyot álmodni!

Az előző számban olvashatták a kedves olvasók, hogy mertem nagyot álmodni és olyan célokat tűztem magam elé, amely ötletként sem hétköznapi, a kivitelezésről nem is beszélve.

Valljuk be, nem megszokott a környezetünkben, hogy valaki 54 évesen repülőt tanuljon vezetni. Még ötlet szintjén is a „lehetetlen” kategóriába tartozik. Sokan furcsán néznek rám, hogy ilyen őrült vállalkozásba kezdtem.

Nem is szaporítom tovább a szót, nézzük meg részletesen is, hogy mi minden szükséges ahhoz, hogy az álmom a megvalósítás útjára léphessen. Először is olyan egészségi állapot szükséges, amely alkalmas a repülésre. Ha ez adott, akkor a kellő tudást kell megszerezni, amellyel párhuzamosan az anyagi feltételeket is elő kell teremteni.

Hiszek abban, hogy nincs lehetetlen! Vannak dolgok, amelyek rajtunk múlnak a (hit, kitartás, akarat), és vannak dolgok, amelyekhez meg kell találnunk a megfelelő megoldást.

“Nem azért nem merjük, mert nehéz, hanem azért nehéz, mert nem merjük.” (Lucius Annaeus Seneca)”

Munkámat tekintve pénzügyi területen dolgozom, ügyfeleim jövőbeli céljai, álmai megvalósításának pénzügyi hátterét biztosítom. Olyan élethelyzetek finanszírozására nyújtok megoldást, amely szinte mindenki életében bekövetkeznek. Akár felkészülünk rá, akár nem! Éveken keresztül fogom ügyfeleim kezét, ott vagyok a hétköznapokban, és ha baj van, segítek!

Együtt örülünk az álmok beteljesedésének!

„Biztonság a jelenben, lehetőség a jövőben.”

Németh Éva