Szinte minden pár életében eljön az az idő, amikor életüket szeretnék egybekötni, szerelmüket megpecsételni. Az esküvői trendekben nem könnyű eligazodni. Szerencsére 2019. január 26-27.én a Papp László Budapest Sportarénában, a BDPST Esküvő Kiállítás a segítségükre lesz, hogy a nagy nap olyan legyen, amilyennek elképzelték.
 
A kétnapos rendezvényt már 15 éve rendezik meg, hogy a pároknak segíteni tudjanak a tökéletes esküvő megtervezésében és megvalósításában. A szolgáltatások kínálata szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak.
A menyasszonyi ruha kínálatában megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2019-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Idén, Magyarországon először lesz látható, GALIA LAHAV világhírű designer menyasszonyi Show-ja is. A tökéletes és szemet gyönyörködtető ruhákat ezen a hétvégén megcsodálhatjuk közelebbről is.
 
 
De nem csak a ruha választásban lesz segítségünkre az esemény, hiszen a látogatók nyitástól-zárásig további programokat nézhetnek a nagyszínpadon. Többek között: menyasszonyi ruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatókat, valamint zenés-táncos műsorokat is végig kísérhetnek a vendégek.
 
2019-ben a szervezők újdonságokkal is készülnek. Interaktív beszélgetés programra invitálják a közösséget a Wedding seminar keretein belül. Hasznos, esküvővel kapcsolatos praktikákról, tippekről beszélgetnek majd a meghívott vendégek.
 
Harmadik alkalommal rendezik meg a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesületével karöltve az Esküvői Csokor versenyt. A pályázó csodaszép csokrokat meg lehet tekinteni, sőt szavazni is a közönségdíjasra, de ami még izgalmasabb, a kiállítás végén a tombola sorsoláson valamennyit meg is nyerhetik a sok egyéb ajándék felajánlás mellett.
 
 
Aki pedig aprósággal érkezik, azok igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is!
 
Nyitva tartás: 2019. január 26-án, szombaton 10-18, január 27-én, vasárnap10-18 óráig.
 
További információ:
• Facebook: @arenaeskuvokiallitas Instagram: @eskuvokiallitas_sportarena