Sokan nagyon rosszul viselik a határozatlan időre szóló bezártságot otthonukban. Ha tudnák a végét, sokkal elviselhetőbb volna számukra.

Ez a NEMTUDÁS okozhat túlzott stresszt, pánikolást, aggódást.

Lássuk:

Tény: Járvány van! A munkahelyemre nem tudok bejárni, itthon kell lennem – Tudok ellene tenni? Nem.

Viszont rendelkezem egy lehetőséggel: olyan dolgokkal foglalkozhatok, ami rajtam múlik: Gyermekemmel több időt tölthetek, művelhetem magam, végre azokat a szekrényeket is átnézhetem amelyekre évek óta nem volt lehetőségem és kiszanálhatom a felesleges dolgokat.

Ha olyanok miatt aggódunk, amire nincs ráhatásunk, az erősíti a stresszt. Tudjuk, hogy gazdasági visszaesés lesz, ami bennünket is érinteni fog, és elkezdünk ezen stresszelni: “Te jó ég, mi lesz…?” Ettől törvényszerűen rosszul fogjuk magunkat érezni. Az aggódás legyengíti az immunrendszerünket. Ezt pedig nem akarjuk, ugye?

Aggódás = rombolás

A Feng Shui azt mondja: ha lakásodban felhalmozott felesleges dolgok vannak, az aggódási hajlamot generál azon az életterületen, ahol az van.

Tehát TÉGY rendet!

  • rendetlenség a karrier területén: aggódás, mi lesz a karrierünkkel
  • rendetlenség a párkapcsolat területén: aggódás azért, ami kifejlődőben van emberi kapcsolatainkban

… és így végigvihetjük az összes életterületet.

Vedd elő lakásod alaprajzát, jelöld ki az életterületeket az iránytű segítségével: É-karrier, ÉK-tudás, K-egészség és család stb.
Remélem be tudod tájolni!

bezartak

Ezek után egy írásos feladat is segítségedre van. Végy elő papírt, tollat és láss hozzá.

  • Elsőként írd ki magadból félelmeidet: Félek, hogy nem lesz munkám… félek, hogy kevesebb lesz a fizetésem… félek, hogy elkapom a vírust… és még sorolhatnám.
  • Aztán gondold végig a legrosszabb forgatókönyvet, ami megtörténhet veled.
  • És végül legyen a megoldás leírása, mit tudok tenni, hogy jól érezzem magam.

Ennyi. Jól leszel, megkönnyebbülsz!

Az aggódásnak az a problémája, hogy felnagyítja a dolgokat és elveszíti a valós okot. Néhány év múlva visszatekintve arra, hogy miért is aggódtunk, nem fogunk rá emlékezni, eltörpül.   A sok rossz hír a TV-ben, rádióban, interneten, ránk hozza a frászt. Ne engedd!

INKÁBB TANULJ Velem Feng Shuit!
Óriási anyag a Feng Shui akadémiánk első modulja. Sokkal biztosabb és tudatosabb leszel, ha megtanulod ezt a filozófiát.
Kedvező áron elérhető most a hét végéig, március 28-án éjfélig (25.000 Ft helyett 15.000 Ft). Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, élj vele, ha még nem vettél részt ezen a tanfolyamon! https://akademia.fengshui.hu/elements.php?category=1
Mivel állandóan elérhető vagyok, tedd fel bátran kérdéseidet a tananyaggal kapcsolatban.

Szilvásy Judit
1124 Budapest Tamási Áron u. 37.
06-30 / 959-0595
www.fengshui.hu
www.fengshuibolt.hu