A Schmuck Ékszerszalon filozófiája, hogy olyan termékeket biztosítson a vásárlói számára, melyek valódi értéket és minőséget képviselnek, emellett egy maradandó emléket nyújtsanak viselőjüknek. Ékszereink tökéletes kiegészítői a mindennapoknak, illetve a különleges alkalmaknak egyaránt.

 

 

ELEGÁNS és IDŐTLEN

Kollekcióinkban magyar fémjellel ellátott hazai és import termékek is megvásárolhatóak. Az esküvőre készülő párok közel 400 féle karikagyűrű-modell közül válogathatnak az olasz dizájn daraboktól egészen az exkluzív német gyűrűkön át a hazai tervezésekig.

 

 

 

 

 

 

EGYEDI és MINŐSÉGI

A Gerstner és a Gettman német cég által gyártott karikagyűrűk minőségét a márka 150 évre visszatekintő tradíciója és tapasztalata biztosítja. Csúcsminőségű technológiájukkal az arany felületét a magasabb csillogástól egészen a jéghatásig tudják kezelni. A gyűrűk belső kialakítása egyedi Gerstner profilt követ, kellemes kényelmes bársonyos felületet biztosít, akár egy szélesebb gyűrű kivitelében is. Arany ékszereiket nikkel helyett palládiummal ötvözik, így sokkal jobbak a fizikai illetve kémiai tulajdonságaik a karikagyűrűknek.
Gyémánt köves ékszereink hivatalosan bevizsgált drágakövekkel díszítettek, melyeknek a minőségét cégünk garantálja. Az ékszer mellé egy Gyémánt-Certifikat-ot is kap a vásárló, mely minden információt tartalmaz az adott termék és drágakő tulajdonságairól – finomság, tisztaság, csiszolás, súly, szín, stb.

 

 

 

 

 
STÍLUSOS és SOKOLDALÚ

Nemesfémből készült ékszereink 14k és 18k-os aranyból készülnek, igény és stílus szerint választhatóak és variálhatóak. Mindennapokra és egyedi alkalmakra is ajánljuk őket, a Hölgy vásárlóink mellett férfiak is kedvükre válogathatnak pecsét gyűrűink, karkötőink, nyakláncaink, medáljaink között. Ezüst ékszereink is stílusossá varázsolják viselőjük minden pillanatát,  letisztult, kövekkel díszített, illetve egyedi stílusban is megvásárolhatóak.

 

 

 

 

 

 
A Schmuck Ékszerszalonokban exkluzív környezetben, barátságos légkörrel, gazdag áruválasztékkal várjuk Önöket szeretettel!

 

 

 

www.schmuckekszer.hu

www.facebook.com/schmuckekszer