Berkó Edit sikeres üzletasszony. Fatelepét 13 év alatt egyedül vitte sikerre. Új szolgáltatásokkal bővítette a telep kínálatát. Felelősséget érez, az elesett állatokkal szemben, ezért minden évben nagy lelkesedéssel készít munkatársaival a menhelyeken élő kutyák számára menedéket, kutyaházakat.

MILYEN OKBÓL TARTOTTAD FONTOSNAK, A NŐI HAJÓ TÁMOGATÁSÁT?

Azért, hogy megjelenjünk mi is mint Nők. Nem csak otthon, nem csak a fakanál mögül, hanem mindenféle szempontból megmutassuk a női POWERT. Amit a CSAK A NŐKNEK KLUB csinál az lehengerlő! Nagyon jó azt látni, ahogyan az energiák ott összecsatlakoznak. Olyan, mint amikor a 220-ba beledugod a kezed. Óriási! Nagy szükség van erre a kezdeményezésre.

MENNYIRE NEHÉZ EGY FÉRFIAS IPARÁGBAN NŐI VEZETŐKÉNT ÉRVÉNYESÜLNI?

Igen, az építőipar, és az építés a férfiak Világa. De én is bebizonyítom, hogy miért ne értene ehhez egy nő is. Még női ácsunk is van, képzeld el!

HOGYAN TANULTAD MEG A SZAKMÁT?

Teljesen egyedül, magamtól olvastam, szakembereket kérdezgettem.

MIT ÜZENNÉL A SIKERRE VÁGYÓ NŐKNEK?
Ne féljenek, menjenek, csinálják. Igenis kellünk mi a társdalalom forgatókönyvébe.

KELL A NŐNEK FÉRFI?

Nem látom a férfi és nő közötti különbségeket. Szükségük van a férfiaknak is Nőre, és nekünk is rájuk. Nagyon fontos, hogy milyen partner van melletted.

MILYEN SZÁMODRA A TÖKÉLETES FÉRFI?

Nekem a tökéletes férfi a férjem. Kitartó munkával, gyermeki daccal megy neki a dolgoknak. Engem nem oktatni, hanem tanítani szokott és ez óriási különbség. Sokat tanultam mellette. Jó tanítóm Ő nekem az életben és nem csak az üzleti szférában. Hitem és erőm volt mindig, de plusz erőt és kitartást az Tőle kaptam.

MILYEN OTTHONRÓL HOZOTT ÉRTÉKEK SZÁMODRA A FONTOSAK?

Munkáscsaládból jöttem, és volt idő, amikor nem tartottam fenszinek. Később persze elkezdtem megbecsülni, amit otthonról kaptam. Erre csak most kezdtem el az utóbbi pár évben felfigyelni. Nagyon fontos, hogy milyen családi mintát viszel magaddal.

NEKED MIT JELENT A BALATON?

A mini Magyar Tenger. Sajnos nem voltam eddig sokat nyaralni a Balatonnál. Ettől függetlenül nagyon szeretném jövőre a CSAK A NŐKNEK csapatát erősíteni.

MIT ÜZENSZ A CSAPATNAK?

Mindenféleképpen az első befutó helyett hozzuk el!

Az interjút készítette: Tolvaly Orsolya