Napjainkban szerencsére egyre több gazdi fektet kedvence egészségének megőrzésére is nagyobb hangsúlyt. Odafigyel a helyes táplálásra, vitaminozásra.

De milyen kiegészítő lehetőségek vannak még, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat az orvosi kezelést igénylő állapot beállta előtt természetes módon tudjuk javítani?

Az egyik megoldás a biorezonancia.  A biorezonanciás vizsgálat során a szervezetben mért különböző rezgéseket, egy mikroprocesszorral felszerelt speciális készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat.

biorez-1

A biorezonancia elvén működő készülék megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapottól és miket szükséges kiegyenlíteni, korrigálni. Minden anyag, élő szervezet, a test sejtjei  is rendelkeznek a csak rájuk jellemző elektromos aktivitással, sajátságos rezgéstartománnyal. A biorezonancia a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia és kioltás elvén alapszik, az élő szervezet egyes beteg részeinek működése diszharmonikus rezgéseket bocsát ki, ezeket ellentétes hullámokkal kiolthatjuk, megszüntethetjük a zavart, a harmonikus rezgések felerősítésével pedig támogathatjuk az egészséges sejtek működését.

biorez-2

A krónikus betegségek kialakulásához sok tényező vezet. Nem egyik napról a másikra és pláne nem véletlenszerűen alakulnak ki.

Okai lehetnek kórokozók, vegyi anyagok, nehézfémek, élelmiszer adalékok,  metabolitok  (azaz az anyagcsere folyamán keletkező káros anyagcsere melléktermékek), hiányállapotok, lelki tényezők, stressz. Hiszen vitathatatlan, hogy az állatok is tudnak szorongani, van például megfelelési kényszerük, főleg a mentett, bántalmazott állatoknak vannak különféle lelki problémáik.

Tehát a táplálékkiegészítők, helyesen megválasztott élelem, megfelelő mozgatás mellett, ma már lehetőségünk van kedvencünket elvinni egy olyan terapeutához, aki állatokat kezel biorezonanciás terápiával, olyan orvosi konzulens bevonásával, aki komoly probléma esetén a felmerülő beavatkozásokat és vizsgálatokat el tudja végezni.

Szabó Liza
Bemer tanácsadó, fitoterapeuta
liza.szaboo@gmail.com