A XXI. században elmondhatjuk, hogy a pénzügyi biztonság kulcsfontosságú mindenki számára.
Éppen ezért érdemes már előre gondoskodnunk erről a biztonságról, hiszen minél hamarabb elkezdjük gyermekünk későbbi anyagi jólétének megteremtését, annál kedvezőbb konstrukciókat kaphatunk szakértőinktől, emellett pedig nagyobb összeget takaríthatunk meg.

Mielőtt azonban nekikezdünk a megtakarításoknak fel kell tennünk magunknak pár kérdést annak érdekében, hogy biztosan tudjuk a későbbiekben mire és hogyan szeretnénk félretenni megtakarítást gyermekünk számára.

  • Mennyi időm van addig, amíg a gyermekem megkezdi felsőoktatási tanulmányait?
  • A felsőoktatáson felül, pontosan miben szeretném majd anyagilag támogatni gyermekemet? Esküvő? Autó? Lakás vagy esetleg vállalkozás?
  • Ehhez hozzávetőlegesen mekkora tőkét kell összegyűjtenem az évek alatt, ha a pénzromlást is figyelembe veszem?

A kérdésekre választ szakemberektől érdemes kérnünk, hiszen ők ezekkel a kérdésekkel és pénzügyi területekkel nap, mint nap találkoznak. (Saját, ugyanakkor) Személyre szabott megoldásokkal rendelkeznek egy személyes találkozón pedig sokkal részletesebb képet adnak a megtakarítást tervező személy számára a határokról és lehetőségekről.

A mai világban rengeteg konstrukció közül válogathatunk, de abban mindenképpen egyet érthetünk, hogy a megtakarításainkkal csak okosan és mindent átgondolva rendelkezhetünk.
Mi pedig mindenképpen hozzáértő és szakmailag megbízható szakember felkeresését látjuk okos kezdőlépésnek.

És hogy kiknek ajánljuk a kisgyermekkori megtakarítást? Mindazoknak, akik szeretnének később egy biztonságosabb anyagi helyzetet teremteni gyermekeiknek, unokáiknak.

Sárköziné Tomor Krisztina

 

Tel: 30/655-7160

E-mail cím: ktomor22@hotmail.com