BLANCO Steel-Art fantázianévvel a német vállalat új termékkört indított el. Mosogatótálcái és a hozzá tervezett kiegészítők minden konyhát eggyel magasabb használhatósági és esztétikai szintre emelnek.

 

A konyha egyik kritikus műveleti helye a mosogató és környéke.

 

Nemcsak azért, mert az ételek alapanyagainak előkészítésénél folyamatosan van szükség csapvízre. Hanem azért is, mert az ételek bizony elfogynak és utána jön a mosogatás, ami nem mindenki álma.

 

vizcsobogás

 

A BLANCO Steel-Art mosogató megoldások ezt a két feladatot összegyúrják és praktikusan, kényelmesen végezhetők a munkálatok.

 

Kétmedencés mosogatótér helyett egymedencés megoldásuk a másik medence területére egy optimális feldolgozóterületet ajánl. Ezen lehet vágni zöldséget, húst, öblíteni vagy lemosni lehet rajta bármit úgy, hogy egy lépést sem kell tennünk.

 

Elhúzható barna felülete nagyszerű terep a darabolásra, tisztításra és a csaptelep rugalmas kihúzható végével a vízsugár pontosan oda irányítható, ahova szánjuk. A csapvég gyöngyöztetője nem engedi, hogy a vízsugár mindent összefröcsköljön. A víz körbeöleli a lemosandó felületet és alaposan végzi a munkát.

 

A BLANCO cég letette a garast a rozsdamentes mosogatófelületek mellett. A műmárvány, kerámia és egyéb porított anyagokkal kevert műgyanta felület sokak tetszését elnyerte, de vannak hátulütői is. Nem lehet olyan könnyen tisztántartani, mosogatásnál jobban tapad rá a zsiradék és bizony a fényes nemesacél lábosokat, edényeket hajlamos mattá karcolni.

 

A BLANCO cég rozsdamentes felületei jól bírják a strapát, ez a a 72% acéltartalom mellett 18% króm és 10% nikkel ötvözetnek köszönhető. Időtálló kemény felületet alkotnak és a rozsdásodásnak természetesen ellenállnak.

 

A BLANCO termékek nem az árharcban jeleskednek, hanem a megbízhatóságban, a tartósságban és a szépérzékre ható igényes tervezésben. Ergonómiájuk kiemelkedő.

 

Minden konyhába ilyen kell, ha megengedhetjük magunknak a kényeztetést a kényszerűen ott végzendő teendők közepette.

 

www.blanco.hu

 

BLANCO Steel-Art mosogató megoldások