Miért gondolod, hogy a tavasz és a jó idő egyben a fogyókúrát is kötelezően jelenti? Lelkedet, s így testedet is az egészségvédő étkezésrend és ivókúra szolgálja, s nem a kiló- vagy centimínuszok hajszolása.

 

Mit láthatsz Pásztor Anni ruhakölteményein?
Mindig a belsődet segíti kifejezni külső megjelenítéseddel úgy, hogy harmónia sugározhasson belőled mindenfelé. 

Hogyan tudod ezt megvalósítani? 
Legyen bár homokóra, alma vagy körte alkatod, légy nádszál vékony vagy jól megragadható, az biztos, hogy a szekrényedből nem hiányozhatnak a nőies darabok. Vegyél fel hozzá magassarkú cipőt, amivel hosszítod alakodat, illetve hangsúlyozd annak előnyös oldalait a választott ruhafazonnal vagy épp a színekkel.

Izgalmassá teheted az öltözködésedet a különleges anyagok egymással párosításával is méreteidtől függetlenül. Nem kell lemondanod az elegáns estélyi vagy a délutáni partik alkalmi ruháiról sem, csak úgy válassz, hogy az egyéniségedet kifejezd, a kisugárzásodat erősítsd!

Anni Pásztor ruháinak ízléses és érzéki vonalvezetése biztos, hogy új érzéseket élet meg veled, s a barátaid és a családod is egyértelműen dicsérni fognak az általa tervezett ruhákban. Merész anyagpárosításaival vagy a hagyományokat megelevenítő kiegészítő díszítésekkel egyedi viselettel leszel képes saját egyéniségedet megmutatni. 

Várd Anni új és izgalmas ötleteket megvalósító kollekcióját, hogy a tavasz a divatjával is kedvedben járjon!

 

Pastor Anni
divattervező
+36 30 971 0555
[email protected]
www.annipastor.hu