(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Candy Hoover Hungary Kft – Okos otthon2020-01-13T15:23:31+01:00

Amikor 1945-ben Eden Fumagalli megalkotta az első mosógépet, nem is sejtette, hogy vállalkozása 70 év elteltével egyike lesz a háztartási gépek piacát meghatározó szereplőinek. Mindemellett a Candy a mai napig megmaradt egy ízig-vérig olasz családi vállalkozásnak.

Az olasz mivoltunk miatt csak természetes, hogy rajongunk mindenért, ami az otthonnal és a családdal kapcsolatos. Ősidők óta minden otthon központi részét jelenti a tűz és a házi tűzhely, vagyis a mai konyha, ahol korántsem csak étel készül, de szíve és lelke a háznak, lakásnak, a családi élet központja. Legyen szó vasárnapi ebédről, napfényes szombat reggeli kávéról vagy épp a nap zárásaként egy közös borozásról és hosszú beszélgetésekről.

Ezért is tartjuk fontosnak, hogy otthonunkban olyan gépek szolgáljanak minket, amelyek könnyebbé teszik mindennapjainkat, a kevésbé kedvelt feladatokat felgyorsítják, vagy akár meg is csinálják helyettünk, ezáltal időt takarítanak meg, amit így az igazán fontos dolgokkal tölthetünk – a családunkkal.

Cégünk a készülékek tervezésénél maximálisan figyelembe veszi az esztétikus, modern küllem mellett a kényelmes és egyszerű használatot és az alacsony energiafogyasztást. Mindemellett Ön nyugodt szívvel választhatja készülékeinket – minden beépíthető termékre 5 év teljes körű garanciát biztosítunk.

A modern kor mindennapjait éljük, így a hagyományok szem előtt tartása mellett természetesen szeretünk haladni a korral és olyan innovatív megoldásokat találni, amelyek igazán hasznosak, nem pedig csak látványosak. Így jött létre a távolról is vezérelhető, beszélő mosógép, a mosogatógép, amelynek a program végén automatikusan kinyílik az ajtaja, vagy a három készüléket magába foglaló Trio minikonyha főzőlappal, sütővel és mosogatógéppel azoknak, akik helyszűkében vannak. Szinte minden termékkategóriában tudunk olyan okos készülékkel szolgálni, ami wi-fi kapcsolata révén a saját fejlesztésű telefonos applikációnkon keresztül vezérelhető, ezzel teret nyitva az okos otthon egyre inkább terjedő trendjének.

Candy Hoover Hungary Kft.

Email: customerservice@candy.hu

Telefonszám: 061 – 798 4932

Web: www.candy.hu

Candy Hoover Hungary Kft - Okos otthon

Cikkek Candy Hoover Hungary Kft-től

Szívás a házimunka?

By |2019. december. 02.|

Mindig ugyan az a lemez… hajolgatás, cipekedés, porszívózás, hajolgatás, cipekedés, porszívózás? A porszívó feltalálása nagyban megkönnyítette a takarítást, de hol vannak már azok az idők, amikor egy nehéz, ormótlan készüléket

Száradj már!

By |2019. október. 01.|

Mi sem jobb érzés, mint a frissen mosott, friss levegőn szárított ruhaneműbe beleszagolni! A hidegebb idő beköszöntével viszont búcsút kell intenünk a ruhák szabadban való szárításának. Helyette jön a [...]

Go to Top