Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

A csodaszer, amely minden problémát megold

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/10/09 0 hozzászólás Életmód,Tippek, tanácsok,

 

 

 

A GYÓGYIKASZER alapja a megközelítőleg 3000 féle növényi rügykivonat és ásványi anyag sejtmintázatát és energetikai lenyomatát tartalmazó készítmény család. A specifikus, az adott szervekre ható GYÓGYIKASZERekben a rügykivonatok  és egyéb hatóanyagok nagyobb, hangsúlyozottabb koncentrációban jelennek meg.

 

 

A GYÓGYIKASZER alapjait megteremtő Székely gyógyító, gyógynövényszakértő, és a Herba Extract cég  nemzetközileg elismert kutatószakemberei által létrehozott nano struktúrájú anyag különleges összetett tulajdonságokkal és szerkezettel bír. Egy sejtregeneráló, a szervek sejtmintázatának és információs hálózatának helyreállítását segítő SZER.

 

 

Az emberi test egy parányi sejtből alakul ki, intelligens, és emlékszik, s ott és csak azt használja fel a felkínált lehetőségek tárából, ami abban a pillanatban szükséges a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításához, annak felgyorsításához.

 

 

Nagyon kis méretének (10-9) és speciális molekulaszerkezetének köszönhetően képes áthatolni a sejtfalon, és ott nagyon gyorsan fejti ki hatását. Rengeteg időt takarít meg azáltal, hogy nem kell átküzdenie magát a tápcsatornán és a véráramon. A testben lévő sejtek töltéstöbbleteit illetve hiányait használja hajtómotorként. Nem terheli meg a kiválasztó szerveket (vese, máj) szintetikus anyagokkal, és pontosan oda kerül, ahol szükség van rá.

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyan alkotórészeket tud magával vinni, amelyeket a szervezet azonnal hasznosít különböző gyógyító mechanizmusai során. Különleges napstruktúrás szerkezetének köszönhetően a sejtek számára közvetlenül felhasználható és rendkívüli a felszívódási képessége. Karra cseppentve, fújva 30 másodperc alatt jut el a csontvelőig, majd bekerül a gerincvelőbe. (A testet bevonó bőrfelület alatt 0.5-1 mm-rel húzódik a szervezet információs hálója, amely létfontosságú feladatokat lát el a teljes test sejtkommunikációjának keretein belül.) Lipodiverz prekontakt fázisú nano struktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.

 

 

 

A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

 

 

Hihetetlenül gyors és látványos állapotjavulást tesz lehetővé, mivel a hatóanyag kiválasztását a szervezet maga végzi el.

 

Hatást gyakorol nem csak a fizikai, hanem a mentális és spirituális síkokra is.

 

Minden betegség pszichoszomatikus eredetű és csak idő kérdése, milyen gyorsan alakul át a lelki trauma fizikai betegséggé. A fizikai test mindig tökéletesen egészséges, a betegség csak egy jelzés, hogy az egyénnek változtatnia kell valamit az életén. Minden betegségnek megvan a maga üzenete, melynek megfejtésében az is segítség, ha az ember felteszi a kérdést: miben akadályoz engem ez a betegség? Amint sikerül felismerni az üzenetet, a betegség is enyhül és/vagy megszűnik.

 

 

 

 

A GYÓGYIKASZER rendkívül hatékony módon tudja segíteni a testünk szerveinek eredeti, megszületéskori állapotunknak megfelelő sejtmintázatának visszarendeződését. Az eredeti sejtmintázat visszaállítása a sejtinformációs rendszer visszaállítását is magával hozza.

 

 

A termékek megtalálhatóak a webshopunkban!

 

 

Forrás: gyógyikaszer.hu

Szólj hozzá!