Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Bőrápolás és bőrvédelem!

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/02/10 0 hozzászólás Család,Otthon,Tippek, tanácsok,

 

Könnyű bőrönkre vigyázni, ha a védelmet nagyszerű krémek segítik. Azonban télen-nyáron előfordulhat, hogy bőrfelületünk extra kényeztetést igényel, mert sérülés érte.

 

Háztartásunkban otthon vagy sportolás közben is történhet olyan helyzet, mely során bőrünk megsérül és ápolásra szorul. Ebben a helyzetben a védelmet nyújtó funkciója nem működik, s a kórokozók azonnal bejuthatnak a sebeken keresztül. A szakszerű sebápolással megóvhatjuk a szervezetünket.

 

Alap tudnivalók?
Ajánlott a sérülés hideg vízzel való lemosása, majd a fertőtlenített rész steril gézlappal való befedése. A VerMix Sebkezelő készítménye a karcolt, horzsolt, vágott felületeket is megfelelően ápolja. Használat előtt mindig jól fel kell rázni.

 

Égés esetén?
Ebben az esetben is a hideg víz alá érdemes tartani a sérült felületet akár 10 percig is, így az erek összehúzódását tudjuk segíteni, s a szervezet folyadékveszteségét is csökkenthetjük. A vízzel való hűtés még a fájdalomérzetre is jótékonyan hat. A közben esetlegesen kialakuló hólyagokat nem szabad átszúrni. A VerMix Sebkezelő felrázása után védelmet nyújt a felületes égési sebekre. Forduljunk orvoshoz, ha nagyobb felületen történt a sérülés.

 


Rovarcsípés esetén?
Ha tudjuk, hogy mi a teendőnk rovarcsípés esetén, akkor a fájdalmas kellemetlenséget enyhíthetjük. A VerMix Csípésre való keveréke felrázás után hűsíti a csípésünket függetlenül a kialakult másodlagos bőrpírtől, duzzanattól vagy a fájdalomtól.

 


A VerMix készítmények csak természetes anyagokat tartalmaznak, így nincs allergén reakció és mellékhatás. A VerMix termékeknek minden háztartásban ott a helyük, hogy gyors elsősegélyben részesülhessen testünk az esetleges sérülésekkor!

 

Hülitzerné Veress Katalin                                                                                
+36 20/ 261-8544
hello@vermix.hu

Szólj hozzá!