Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Szeresd magad!

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2017/12/13 0 hozzászólás Család,

A legtöbb családban lázas készülődés folyik. Az év végi ünnepek közeledtével a boltokban sokasodnak a vásárlók, elindult a nagy ajándék vadászat. Tervezik a több napos menüt és már maguk előtt látják a meghitt karácsonyi estét, ahol családi körben ünnepelnek a karácsonyfa ragyogó fényei mellett. 

 

 

Magányos ünnep

 

Az év végi ünnepek elsősorban a párkapcsolatban élőknek és a családoknak kedves. Azonban egyáltalán nem könnyű azoknak, akik egyedül élnek és családtagjaik sincsenek már velük. Nagyon fontos, hogy ne arra koncentráljanak, ami hiányzik. Hiszen a megmásíthatatlan tények szigorú körében állnak. Mégis érdemes az ünnepi napokat jól kihasználni. 

 

 

Akik aktív munkavállalók, azok így év végére bizony elfáradnak. Így a munkaszüneti napokat és a hétvégét érdemes pihenéssel tölteni. Nem csak az olvasás a megoldás. Nagyokat kirándulni, kiállítások alkotásaival pihentetni a lelket, jó ötlet. Gyógyfürdőben belemerülni a meleg vízbe, pedig kifejezetten előnyös a test számára.

 

 

Tippek egyedülállóknak

 

Koncertre, moziba, színházba nyugodtan beülhetnek azok is, akik egyedül érkeznek. Ha az egyedülálló nem szeret otthon főzni és magányosan elfogyasztani az ételt, ma már több olyan étterem közül válogathat, ahol all inclusive választhat az ételekből. Ez azért előnyös, mert kevésbé tűnik fel, hogy egyedül érkezett, mint ha egy hagyományos étterembe ül be, ahol pincér szolgál ki. A svédasztalról választható éttermek működésükben ugyanis hasonlítanak a gyorséttermekhez abban a tekintetben, hogy a vendégek állandóan mozgásban vannak. Így senki sem érzi magát kényelmetlenül. 

 

 

A szilveszter estével már könnyebben szoktak boldogulni azok, akiknek nincs kivel ünnepelni az év utolsó napját. Szilveszterkor egyedülállók is szervezhetnek szilveszteri bulit. Barátokat, akár kollégákat is meghívhatnak erre az estére. Szórakoztató csapatépítő tréninget szervezhetnek kollégákkal közösen, a családtagok bevonásával. Könnyebb meghívni a társaságot ilyenkor mint karácsonykor, ami tradicionálisan családi ünnep. A televízió műsorok és az internet széles tárháza, bőséges kínálattal szolgál. Ha nincs olyan társaság, akikkel együtt tölthetnék az egyébként zajos estét, akkor érdemes kimenni a forgatagba, élvezni a nyüzsgést, forralt bort kortyolni, megcsodálni az éjféli tűzijátékot.

 

 

 

Csaba Beatrix
06 30 / 337-8450
csaba.beatrix@merites.hu
www.mediaciospont.com

 

 

 

Szólj hozzá!