Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Divat az ősz hajszín

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/03/10 0 hozzászólás Divat,Tippek, tanácsok,

 


A divat régóta megköveteli a természetességet. Lezser és önkifejező hangulatot, egyéni megjelenést és igényes anyagokat felmutatva. A bőrünk és a színeinek felvállalása korunkat is elérte. 2019 divatja az önmegvalósításban a saját adottságainkra helyezi a hangsúlyt, kiemelve annak minden előnyét.

 


A szürke hajszín, annak is a hófehér árnyalata a régiségben nagy tudást, felsőbb, égi vezettetést jelentett. Mára nagyasszonyaink és vezető beosztású, felvilágosult nők vállalják a korukat a hófehérrel, s nevetnek a világ „festett felén”. Ha ennek a színterápiás oldalát nézzük, a szürke, mint olyan, nagyon jól kombinálható mind a pasztell, mind az erős színekkel. Szinte mindenhez jól megy, amiért az arc és a ruha között egy összekötő dizájn elemként funkcionál. Belegondolt már?

 


Nem véletlenül izgatta fel a fodrászokat, hiszen nagyon jó vágások kellenek az ilyen erős hajakhoz. 

 


Ez hozta magával, hogy a szőke árnyalatok is sokszor inkább rövidek, mint hosszúak… S ne feledjük, a rövid haj mindig fiatalít és segít kiemelni a nyak és az érett bőr részlet gazdag finomságait. 

 


A felnyírt haj a tarkón és a féloldalas frizura megoldások nagyon jól illenek az egyén-is-éghez. A fej-arc-orr- és szem-száj elhelyezkedések megismételhetetlen összképéhez. Belső tartást is ad, látják?! 

 


És álljon itt néhány további példa a festett lehetőségekből! Valljuk be, szeretjük a színeket!

 

 
Itt sem mindegy, mennyire rövid a haj és milyen az árnyalata! A vörös már a Tavaszt idézi.

 


 Ha tehát kicsit bátrak vagyunk, kövessük 2019 T-rendjének szabályait:


Légy önmagad és használd ki az adottságaid! Amiben különbözöl a többiektől, abban van az erősséged – ne akarj mindenkinek megfelelni! Ha van merszed vállalni a korod, a feléd forduló emberek is őszintébbek lesznek, lehull rólad az elvárásaik sora. Merészen és nyíltan vállald fel önmagad és a választásaid, ha őszbe, ha hajba, ha súlyban fogsz eltérni a többiektől. Neked legyen egész! Éljünk a korunkkal és kövessen minket a világ!

 

Néhány praktikus tanács:
1., Ha fodrászhoz mész, add meg az alkalomhoz illő tiszteletet – és most magadra gondolj. Öltözz úgy, ahogyan jól érzed magad a bőrödben, s tégy ki magadért, ezt a szakember is észrevehesse! Ha még nem találkoztatok, mutass neki irányt a lényedből áradó minőséggel és mondd is el, mit szeretnél megmutatni abból a világnak. Ha érti a dolgát, megtalálja a hozzád vezető utat és jól tudtok együtt működni a jövőben.

 


 2., A hajad ápolása épp oly fontos, mint a tested többi részéé. A nyers tojásból és a friss csalán főzetéből kevert pakolás nem csak selymessé, de erősebbé is teszi a hajat, hát ne hagyd ki a tavasz ajándékát és szedd meg magad!!!

 


 

Linka

Szólj hozzá!