Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Légy trendi a strandon!

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/06/14 0 hozzászólás Divat,

Megérkezett a strandszezon. A fürdőruha tervezők jó pár hónapja dolgoznak az idei fürdőruha divaton. Egyre változatosabb fazonú fürdőruhák közül válogathatunk és egy kis keresgélés után rábukkanhatunk arra a megoldásra, ami ott takar, ahol szükséges.

 

Optikai trükkök

 

A jól megválasztott mintákkal sokat tudunk segíteni. A függőleges vonalak nyújtják az alakot, a derékrészen ívelt vonal pedig optikailag karcsúsít. Vigyáznunk kell azonban az apró mintákkal, mert a nagyobb felületet még jobban nagyítják. Egy fekete alsó, színes felső praktikus megoldás, ha inkább a felsőtestünkre szeretnénk irányítani a figyelmet. Arra is ügyelnünk kell, hogy minden fodor, masni, plusz díszítés feltűnőbbé teszi az adott területet, ami nem biztos, hogy mindig előnyös!

 

lány fürdőruhában

 

Különleges egyrészesek

 

Az egyrészes fürdőruhák régimódiak és unalmasak lennének? Közel sem! Újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, amik ugyan barnuláshoz nem a legpraktikusabbak, viszont tökéletesen takarják a problémás hasi területet. Izgalmas mintázattal és különleges hátmegoldással a legkevésbé sem unalmas.

 

 

Magasított derék

 

Ahogy a nadrágoknál és szoknyáknál  is egyre divatosabb a magas derék, úgy a fürdőruhák terén is előtérbe kerültek a magasított derekú fazonok. Hosszú derekú hölgyeknek tökéletes választás, azonban a rövidebb derékkal megáldottaknak ügyelni kell, hogy az alkatukat optikailag arányos maradjon.

 

 

Sportos megjelenés

 

Azoknak sincs oka aggodalomra, akik kevésbé kedvelik a növény mintás, fodros, csajszis motívumokat. Nyugodtan választhatnak sportos fazonokat, hiszen ezek is nagy népszerűségnek örvendenek idén.

 

lány kék fürdőruhában

 

Strandkendő

 

Az örök befutó darab, ami jóformán minden fürdőruha-stresszünket megoldja. Egy kedvünkre való mintás, színes strandkendő a tökéletes megoldás. Bármikor előkapható a táskánkból, és rengeteg variálási lehetőséget rejt magában!

 

lány kendővel

 

 

Gallay-Nagy Krisztina
www.designfreak.hu
designfreakblog@gmail.com
Instagram: designfreakblog

forrás: Pinterest

 

 

Szólj hozzá!