Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

GFK- HáztartásPanel, hogy a véleményem számítson!

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/01/07 0 hozzászólás Tippek, tanácsok,

GFK – HáztartásPanel, hogy a véleményem számítson!

 

1934-ben alakult a GFK Csoport, amely mára a világ egyik vezető piackutató intézetévé vált, és magyar leányvállalata közel 25 éve egy izgalmas piackutatási témát indított el.

 

 

Vajon miért akarják tudni, hogy mit és hol vásárolok?

 

Ha beszámolsz bevásárlási szokásaidról a GFK- háztartáspaneljében, ajándékot választhatsz! Sőt, részese lehetsz annak a nemzetközi kutatásnak is, mely a vásárlási szokásokat méri fel, majd az adatok elemzésével a nagyvállalatok és intézmények döntéseit befolyásolja. Azaz közvetlenül szólhatsz bele a megfelelő áru- és szolgáltatatás választék kialakításába, az akciókba.

 

Mi ez a HáztartásPanel?

 

A GFK Piackutató Intézet állandó kapcsolatban van a Panellel, amelyet a kutatásba jelentkező magyar háztartások alkotnak. Folyamatosan beszámolnak napi, heti fogyasztási cikkek vásárlási szokásaikról (élelmiszerek, háztartási vegyi áru, gyógyszer, stb.), amiket a megadott vonalkód leolvasó eszköz segítségével eljuttatnak (feltöltenek) a megfelelő helyre.

 

Hogyan tudok része lenni a kutatásnak?

 

A regisztráció után kapsz egy e-mailt, amelyben találsz egy egyedi QR kódot, s le tudod tölteni a Gfk SmartScan alkalmazást. Ennek segítségével tudod majd gyorsan és egyszerűen rögzíteni és elküldeni a vásárlásaid részleteit.

 

Okostelefonunkra könnyedén letölthetjük az applikációt!

 

Mit kell tennem, ha letöltöttem az applikációt?

 

Mindenekelőtt vásárolni! Hazaérve pedig feltölteni a kért adatokat az okostelefonra vagy tabletre letöltött alkalmazás segítségével. A beolvasás és a továbbítás természetesen ingyenes.

 

Hogyan kapom meg és használom fel a jutalompontokat?

 

Az együttműködésért, azaz a feltöltött vásárlási adatokért egy virtuális számlán tartja nyilván a HáztartásPanel a megszerzett pontokat, amiket ajándékokra válthatsz be. Ezt kétszer egy évben teheted meg: tavasszal és ősszel az Ajándékkatalógus termékei alapján. Felhasználhatod az automatikusan érkező egyenlegértesítőd által mutatott pontjaidat, vagy dönthetsz úgy, hogy inkább továbbgyűjtesz.

Vásárlásaid rögzítéséért fantasztikus minőségi ajándékok között válogathatsz!

 

Meddig tart az együttműködés?

 

A kutatásban való részvétel önkéntes, így abból való kilépés is, ami semmilyen következménnyel nem jár, csupán a levásárolható jutalompontokat nem kapod a továbbiakban, de a meglévőket levásárolhatod.

 

Hol jelentkezhetek?

 

https://panel.gfk.com/scan-hu/kezdooldal/?srcid=22527&extid=102c28ef5dccee40eb4cdfd1c7ae26&ExternalVar1=&ExternalVar2=&ExternalVar3=Csakanoknek2018

Szólj hozzá!