Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Grillezett eper, Pimm's-el, ahogy Jamie Oliver készítit

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/08/11 0 hozzászólás Receptek,

Hozzávalók

  • 400 gr eper
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • pici gyömbér
  • 1 evőkanál cukorszirup
  • 1 dl Pimm’s (likőr)
  • 4 gombóc vaníliafagyi

 


Elkészítés
Melegítsük fel a grillrácsot és tegyük rá az epret, majd szórjuk meg pici cukorral. A gyömbért szeleteljük le és keverjük össze a cukorsziruppal. Szedjük le az epret a grillrácsról és tegyük egy tepsibe, majd öntsük nyakon a gyömbéres cukorsziruppal. Tegyük vissza a tepsiben elhelyezett epret a forró grillrácsra és addig grillezük, amíg az eper megmelegszik és egy kicsit puha lesz. Locsoljuk meg a Pimm’s likőrrel.
Tálaláskor tegyük rá a vaníliafagyi gombócokat.

 

Szólj hozzá!