Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Szilveszter kamaszoknak

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2017/12/18 0 hozzászólás Gyerek sarok,

 

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor a szülöktől távol, a barátaival szeretne bulizni. Ez egy vízválasztó a gyermek és a szülő életében. A felelőtlen szórakozás elkerülése érdekében, beszélgessünk el kamasz gyermekünkkel, kérjük meg, hogy mindig mondja meg mikor, hova és kivel megy. Telefonon legyen elérhető. De ha gyermekünk bulit szeretne szervezni szilveszterre, akkor segíthetünk neki, hogy a lehető legjobbat hozza össze. Ennek érdekében, összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet.

 

Kérdezzük meg, hogy mennyi barátját fogja meghívni. Engedjük, hogy eldöntse milyen dekorációt szeretne, de a költség keretet határozzuk meg, ne engedjük átesni a ló másik oldalára. Adjunk neki költség hatékony tippeket pl. házilag készített papírdísz stb.

 

 

A szilveszter elengedhetetlen részei az apró szendvicsek, falatok. Vonjuk be ezek elkészítésébe a fiatalt. Az ital szempontjából kerüljük az alkoholos koktélokat, italokat.

 

 

Készüljünk programokkal, annak érdekében, hogy a hangulat megmaradjon. Készítsünk be társasjátékokat, karaoket stb.

 

Hagyjuk, hogy a gyerek jól érezze magát. Hagyjuk kibontakozni, de beszéljük meg vele a felelősségvállalás kérdését is!

Szólj hozzá!