Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Hangolódjatok rá a családra – jön a 13. BabaMama és KidExpo!

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/11/15 0 hozzászólás Programok,

 

 


 
Babakocsi kalandpark, fedett sípálya és most először Apuka stand is vár a 2018-as BabaMama és KidExpón. Az ország legnagyobb várandósoknak és kisgyermekes szülőknek szóló rendezvényét idén a Családok éve programsorozat részeként rendezik meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma interaktív játszóházzal és egy igazi családi nappalival várja a szülőket és a gyerekeket. Gyertek el november 16-18. között a Budapest Arénába, ahol ingyenes tanácsadások, profi szakemberek, kényeztető programok és értékes nyeremények várnak!

 

 

 

 

 

 

A háromnapos esemény első napjára idén kifejezetten a várandós kismamák és kispapák számára készülnek programokkal a szervezők. A pénteki nap csendessége és nyugalma tökéletes miliőt biztosít a ráhangolódásra, a kis jövevény érkezése körüli teendők átgondolására. A színpadon hallgathattok szülésfelkészítő előadást, keresztnév választási tanácsadást, és fókuszba kerülnek az édesapák is, őket is várja egy vidám hangulatú Apuka felkészítő előadás. 

 


A rendezvény idén a Családok éve programsorozat részeként valósul meg, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) egy igazi családbarát standdal készül, ahol a részletes információkat kaphattok a hazánkban elérhető családtámogatási kedvezményekről, ellátásokról, miközben a csemetéket  játékszoba, interaktív bábszínház és egy gyermekbarát nappali szórakoztatja.

 


A 13 éves Expón kismama divat témában is várnak újdonságok, a kínálat pedig most először hazai tervezők izgalmas kreációiból összeállított design baba-mama blokkal is bővül. 
A technológiai újdonságokért rajongó szülőknek külön jó hírrel szolgálhatunk: a háromnapos rendezvényen izgalmas innovációk is debütálnak, testközelből szemügyre vehetitek például a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, és az okostelefonnal szinkronizálható autóülést, vagy akár az alvássegítő babafigyelőt is. 


Természetesen nem maradnak el a különféle, előzetes regisztrációt igénylő ingyenes tanácsadások sem. A szoptatásról és a baba altatásáról nem lehet eleget beszélni, ezért mindhárom napra készültünk kapcsolódó tanácsadásokkal, lesz babamasszázs kurzus, valamint gyerekpszichológussal is lehet beszélgetni a helyszínen. Érdemes csatlakozni az esemény Facebook oldalához, ahol megtaláljátok a regisztrációhoz kötött programokat és aktuális nyereményjátékokat is.

 

 

 

 

 


 
Az esemény társrendezvénye, a nagyobb gyerekeknek szóló KidExpo idén is sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő játékkal várja az apróságokat. Építőjátékokból szinte kimeríthetetlen készlet áll rendelkezésre, egyes standokon már másfél éves kortól várják a legkisebbeket, de a KidExpón a helyetek akkor is, ha csemetétek imádja az esti meséket, most ismerkedik a betűkkel, esetleg igazi könyvmoly. A három napos esemény tökéletes alkalom arra, hogy a közelgő karácsony előtt a gyerkőc kipróbálhassa a reklámokban látott közel 200 féle játékújdonságot. 

 

 

 

 

  
A sok hasznos előadás és tanfolyam mellett élményprogramok sokasága is színesíti a hétvégét: megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, előtesztelhetitek a legízletesebb falatokat a csöppségeteknek a babaétel kóstolókon, és ha már belejöttetek a dologba, akkor egy következő helyszínen kipróbálhatjátok a különböző típusú babakocsikat az akadálypályának kialakított kalandparkban. A KidExpo egyik legnagyobb durranását garantáltan imádni fogják a gyerekek: a helyszínen egy három méter magas, húsz méter hosszú fedett sípályán ismerkedhetnek a lurkók az egyik legkedveltebb téli sporttal. 

 

Az újdonságokban és élményekben gazdag hétvégére már nem kell sokat várnotok! A BabaMama és KidExpo november 16-18. között minden nap 10-18 óráig várja az érdeklődőket a Budapest Arénában. 

 


További információ, jegyelővétel és részletes helyszíni program a weboldalakon: 

http://www.babamamaexpo.hu
http://www.kidexpo.hu

 

Szólj hozzá!