Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Hűséges barátok a kisállatok

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/03/15 0 hozzászólás Tippek, tanácsok,

Van kisállatod? Négylábú vagy kettő? Mindegy is, a lényeg a szeretet, amit adsz és visszakapsz! Hűséges társ és barát van körülötted, akiről nagyon jó gondoskodni. De felelősség is, hisz szelídítitek egymást!

 

Mivel tudod a legjobbat adni?
Van egy természetes ásványi anyag, ami a fő összetevője az Anibent termékeknek. Ez pedig a bentonit! Egyaránt használható kis Kedvencünk külső és belső komfortjának megtartásához, azaz állatgyógyászati és állatápolási célokra is.

 

Hogyan használjam?
Vízzel elegyedve gélesedik, így saját térfogatának többszörösét is képes megkötni, s az ioncserélő képessége is nagyon magas. Így képes a méreganyagokat megkötni, majd azokat eltávolítani a szervezetből.

 

 
Ha kutyád vagy cicád van, esetleg lovakat tartasz, akkor…
A bentonit alapú termék használata segítheti az állat emésztését, ha vannak gyomorbántalmai, akkor azokat pedig csökkenti. Miért? Azért, mert a sokféle mikro- és makro elemmel az állatunk szervezetébe jutnak szükséges anyagok a Belsőleges por termékkel. 500 vagy 1000 grammos kiszerelésben kapható praktikus tégelyben.

 

Háztáji állatokat tartóknak szóló különlegességek!
Haszonállatok és kedvtelésből tartott patás vagy karmos állatok esetében a bentonitot tartalmazó krém a szárú részek kiegészítő kezelésére használható gyulladással, fájdalommal járó eltávolítás megsegítésekor. 


A szarvasmarhák, juhok és kecskék számára pedig fejés után a tőgybőr védelmére, esetleges gyulladására használható kiegészítő kezelésként a tőgykrém, ami szintén bentonit alapú segítség.


A kiscsirkék számára is van bentonit alapú takarmánykiegészítő, mely segíti a napos- és a növendék csibék megfelelő fejlődését. Segíti az emésztést, rendszeres használata a kisállatok tollcsipkedését, kannibalizmusát csökkenti, azaz a stresszhatásokat szünteti meg. Kedvező az állattartónak is, mert a rendszeres használat csökkenti a csirketrágya kellemetlen szagát is!

 

 
Van védelem a rovarcsípés ellen is?
Igen, a bentonit tartalmú hintőpor az állatok testfelületén jelentkező sebek kiegészítő kezelésében nagy hatású.


A cég filozófiája garancia a minőségre: korrekt és rugalmas együttműködés, a vásárlói igények és elvárások figyelembe vétele a termékgyártás, valamint kiszállítás során!

 

www.axibent.hu
info@axibent.hu
+36/36-704-104

Szólj hozzá!