Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Immun Testőr csomag

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/09/25 0 hozzászólás Életmód,

 

 

Ahogy rövidülnek a nappalok és hűvösebbek az éjszakák, az immunrendszerünk támogatásra szorul. Az őszi fáradtság és a nyirkos időjárás próbára teszi a szervezetet, ezért ha egészségesek és fittek
szeretnénk maradni, gondoskodnunk kell a megfelelő vitaminbevitelről.

 

A Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek a növények éltető erejét rejtik magukban, mely
energiával tölti fel és harmonizálja a testet és a lelket. A gondosan összeválogatott levekből álló Immun Testőr csomag kifejezetten az őszi átállásra készíti fel a szervezetet, biztosítva az összes
szükséges vitamint, ásványi anyagot és anti-oxidánst, melyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer számára.

 

A négy különböző ital, a lehető legszélesebb spektrumban támogatja testünk védekező rendszerét.

 

 

Antioxidánsok

 

 


Elengedhetetlenül fontos, hogy nap mint nap megfelelő mennyiségű, természetes forrásból származó antioxidánsokat fogyasszunk. Ehhez ad kiváló lehetőséget a nyolc (piros szőlőlé.
almalé, fekete ribizlilé, fekete berkenyelé, acerola velő, fekete áfonyalé, gránátalmalé, vörös áfonyalé) „Antioxidánsok” nevű gyümölcslé keverék.

 

 


MULTI FIT

 

 

 

 


100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával
dúsítva. Már napi egy pohár elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontosvitaminokból. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, íze mégis finom.

 


Az immunrendszer támogatására

 

 


Az őszi-téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége. Hasznos lehet ilyen esetekben C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása. Mivel a szervezet a cinket nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel kell megfelelő mennyiségben bevinni.
A Dr.Steinberger Vitesse „az immunrendszer támogatására” C-vitamint és cinket tartalmaz egy harmonikusan komponált , almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban
gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában. Napi 150 ml fedezi felnőttek számára C-vitaminból a napi ajánlott bevitel 300%-át és cinkből a 23%-át.

 

 

 

BIO ZÖLDBÚZAFŰ KOKTÉL

 

 

 

Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.

 

 

 

Szólj hozzá!