Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Július az év különleges hónapja

Írta: Nikolett Vincze 2018/07/19 0 hozzászólás Otthon,

 

Feng Shui szempontból érdekes hónap a július, hiszen energetikája megegyezik az év energetikájával. Ez azt jelenti, hogy ami eddig az évre általánosságban jellemző volt, az most ebben a hónapban még jobban felerősödik. Ebben a hónapban fontos teendő: nézd át lakásod Feng Shuiját az éves orvoslásszempontjából. Az éves orvoslásra vonatkozó javaslataimat itt újra

elolvashatod: https://www.fengshuibolt.hu/?page=shop/browse&category=evesorvoslas2018&

 

 

Rakj rendet


Az év eleje óta elkerülhettek eredeti helyükről az éves orvoslási eszközök akár egy nagytakarítás miatt, akár egy kedves vendégünk jóvoltából. Most gondoskodj arról, hogy az éves orvoslási eszközök újra a helyükön legyenek.

 

Mit is jelent az a gyakorlatban, hogy július egy érdekes hónap?

 

Csak néhány példát említek a teljesség igénye nélkül:

 

Ha hálószobád nyugaton van, nagy a valószínűsége, hogy júliusban több lesz az egészségügyi problémád (szénanátha, kisebb megfázás, de akár komolyabb betegség is érhet).
Orvoslás: helyezz Wu Lou-t ágyad közelébe - Wu Lou-k: https://www.fengshuibolt.hu/?page=shop/browse&keyword=wu%20lou&

 

 

 

 

 

 

  • A nyári szabadságok ideje van. Ebben a hónapban a legtöbb kihívást tartogató utazási irány az észak és a dél. Ha lakóhelyedtől északra, vagy délre mész nyaralni, jobban figyelj oda az apróságnak tűnő részletekre. Ilyenekre gondolok: a szállodai szobát ténylegesen sikerült-e lefoglalni, az átutalás megérkezett-e, és ne lepődj meg azon, ha nem azt a szobát kapod, amelyiket kiválasztottad.

 

 

 

Az utazás során várható kellemetlenségek enyhítésére legyen nálad Szent Kristóf kulcstartó - https://www.fengshuibolt.hu/?page=shop/browse&keyword=szent%20krist%F3f

 

 

 

  • A 9-es Tűz elemet gyengíti az 1-es Víz elem. Ha túl sok a Tűz, a vese károsodhat. Figyelj oda a folyadékbevitelre!

 

 

 

 

A gondolatok sokkal gyorsabban születhetnek meg bennünk ebben a hónapban, mint ahogy azokat leellenőrizhetnénk, emiatt könnyen előfordulhat, hogy meggondolatlanul nyilvánítunk véleményt. Ezt elkerülheted meditációval. 

 

Vannak olyan emberek, akiknek az egész év, de a július különösen kedvezőtlen utazási szempontból. ők a 9-es Gua számú emberek.

 

 Ha nem tudod saját, vagy családtagjaid Gua számát, itt kiszámolhatod: https://www.fengshuibolt.hu/?page=centrum/guacalc& 

 

A 9-esek könnyen összezavarhatják a társaság tagjait ebben a hónapban: ők szeretnék irányítani a programjait, ami eléggé zavaró lehet az utastársak számára.

 

Általánosságban elmondható erről a hónapról (és ez mindenkire vonatkozik): figyeljünk oda a vérkeringésünkre: a túl sok egy helyben ülés pangó Chi-t okoz.

 

Kellemes nyaralást kívánok azoknak, akik ebben a hónapban töltik nyári szabadságukat! Várom szeretettel úti beszámolóítokat.. különösen azokét, akik ebben a hónapban északra, vagy délre mennek nyaralni!

 

 

Írj a fengshui@fengshui.hu e-mail címre!

 

 

 

Szilvásy Judit


06 30 959 0595


1124 Budapest Tamási Áron u. 37.


www.fengshui.hu


www.fengshuibolt.hu

Szólj hozzá!