Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Káposzta leves, főzés nélkül

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/04/14 0 hozzászólás Receptek,

Hozzávalók

  • 20 dkg savanyú káposzta
  • 1 db kápia paprika
  • 0,5 fej lilahagyma
  • 4 dkg kesudió
  • fűszerek ízlés szerint pl. só, bors, majoránna, őrölt kömény

 

 
Elkészítés


A savanyúkáposztát mossuk át, és vágjuk kisebb darabokra. A többi hozzávalót turmixoljuk össze kevés vízzel, majd adjuk a savanyúkáposzta felét is a turmixgépbe és turmoxoljuk tovább sima állagúra. Ha túl sűrű, akkor tegyünk még bele egy kicsi vizet. Ha simára turmixoltuk, akkor adjuk hozzá a maradék savanyú káposztát és tálalhatjuk is. Reszelhetünk még bele sárgarépát, hogy tartalmasabb legyen a leves

 

Szólj hozzá!