Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Karácsonyra hangolva

Írta: Csak a Nőknek magazin 2018/12/11 0 hozzászólás Otthon,

 

 


 
Az év utolsó hónapja szinte kizárólag a karácsonyról szól. Lelkesen készülődünk, majd boldogan átéljük, aztán kiheverjük az ünnepet. A karácsonyi dekoráció a varázslatos hangulatot hivatott megalapozni, segít elmerülni abban, ami igazán fontos és elfelejteni a hétköznapok gondjait, bajait. Ezért ne csak egy,  24.-én feldíszített fa legyen az ünnep egyetlen kelléke, hanem otthonunk egésze itatódjon át a karácsony hamisíthatatlan érzésével.

 

 


Hogy hogyan tegyük ünnepivé az otthon hangulatát?


Ebben leginkább a drapériák lehetnek a segítségünkre, mert lágyságukkal, esésükkel puhaságot és meghittséget kölcsönöznek a helyiségeknek. A legkézenfekvőbb a kiegészítőkkel kezdeni a dekorációt. Egy bolyhos pokróc a fotelkarfán, egy szép terítő az asztalon, egy dekor futó a komódon, már becsempészi a karácsonyt, de ha ennél többet akarunk, akkor legyünk merészek és ajándékozzunk új arculatot az otthonunknak!

 

 

 


 
 A függönyök lecserélésével teljesen újjá varázsolhatjuk a lakást. A nappali a központja az ünnepi történéseknek, de díszítsük fel a lakás többi helyiségét is. A függönyök mellé válaszunk színben és stílusban illő szőnyeget is, mert hiszen mi is simogatná jobban az érzékszerveinket, mint egy puha szőnyeg a talpunk alatt, amikor karácsony reggel kiszállunk az ágyunkból, hogy egy bögre forró csokoládéval térjünk vissza a párnák közé lustálkodni.

 

www.leguanburkolat.hu

 

 

Novák Andrea
vezető tervező, tanácsadó
Leguan Minőségi Burkolatok Kft.

 

Szólj hozzá!