Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Képviseld hazánkat Brüsszelben!

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/06/18 0 hozzászólás Civil kurázsi,

2018. november 18-20. között rendezik meg Brüsszelben a Safer Internet Forumot, amelyen Magyarország is részt vesz. A magyarországi Safer Internet Program ehhez olyan lelkes, 13-19 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik szívesen képviselnék hazánkat az eseményen. A pályázók közül végül egy fiatal utazhat Brüsszelbe.

 

 

 

A jelentkezés feltételei: magyar és angol nyelvű motivációs levél, hogy miért szeretnének csatlakozni a programhoz. Az őszi időszakban részvétel online meetingeken. A brüsszeli helyszínen más fiatalokkal együtt aktív részvétel a programokon. Részvétel tananyagok, internetbiztonsági kiadványok, videók készítésében, véleményezésében.

 

A jelentkezés határideje: 2018. július 2. hétfő 16 óra

sip@gyermekmento.hu e-mail címre kérjük beküldeni a pályázatokat

 

A beérkezett anyagokból a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program koordinátora választja ki azt az egy személyt, aki képviselheti hazánkat az őszi eseményen. A végleges döntésről minden pályázót értesítünk.

 

 

Szólj hozzá!