Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Közösségi vegán piac április 14-én, az Anker't-ben

Írta: Csak a Nőknek magazin 2019/04/12 0 hozzászólás Programok,

Vegan Sunday Market

 

Magyarország egyetlen közösségi vegán piacára idén is izgalmas témákkal és kiállítókkal készültek a szervezők. A piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével várják az érdeklődőket, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

 

Várnak minden olyan érdeklődőt, akiket a konyhai alapanyagokon, finom ételeken, italokon, CF termékeken és egyéb kézműves mity-müttyökön kívül, a következő programok és közösségi élménylehetőségek is érdekelnek: állatvédelem, workshoppok és natúr kozmetikumok készítése házilag.

 

 

A programok között és közben vásárolhatsz majd:


sütéshez előkészített grillkolbászokat; organikus nyers vegán fermentált sajtkülönlegességeket; sütiket; szendvicseket; gluténmentes kekszeket; süsd magad finomságokat; chili szószokat; kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket; aszalt gyümölcsös tömböket; magvas szeleteket; vegán bonbonokat; hambit; nyers süteményeket és szeleteket; finom szörpöket; smoothie-kat; sós előételeket; kenegetős és tunkolós finomságokat; valamint nápolyi pizzát, természetesen mindent vegánul.


Részletek: https://www.facebook.com/events/583712075367690/ 
A rendezvény gyerek- és kutyabarát.

 

Kapcsolat: info@veganfoodfest.hu

Cím: Budapest, 1061. Paulay Ede utca 33. (Anker't)
Dátum: 2019.04.14.
Nyitvatartás: 10:00 - 18:00
Belépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!

Szólj hozzá!